Érdemes az otthon lévő gyerekemet elvinni szakemberhez véleményt kérni?
Lányom 2,5 éves, nem jár bölcsibe, itthon vagyok vele.
Nagyon sok ismerőstől hallom, hogy a bölcsiből elküldik őket nev.tanba, korai fejlesztőbe vizsgálatra, ovi előtt.
Azt gondolom nincs semmi elmaradása a kislányomnak, de az jutott eszembe lehet érdemes lenne elvinni valahova, ahol szakember tudná megnézni?
MINEK????
Ha a gyerekorvosnak meg/vagy a védönönek nincs semmi problémája a gyerekkel, normálisan fejlödik, akkor minek vinnéd bárhová is?
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom pontosan hogy működik a rendszer, mert mint írtam bölcsibe nem járunk, a nevelési tanácsadót meg azt sem tudom pontosan hol van.
Csak több ismerőstől hallom, akik bölcsibe járnak, hogy ugye ott egész nap szakemberekkel vannak és sorba küldik őket vizsgálatokra.
Ezért jutott csak eszembe, hogy az én gyerekemet meg kb. még sosem látta szakember. A védőnő 1 majd 2 évesen a státuszon látta utoljára, kb tíz percre. Szerencsére a gyerekorvosnál is igen ritka vendégek vagyunk.
De köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!