Akinek nem igazán szép a gyereke, az tisztában van vele? Vagy elfogultan azt hiszi büszkén, hogy gyönyörű?
Én ugy gondolom,hogy a szulok latjak,hogy milyen a gyerekuk de nekik ugy is tetszik.
Pl van egy baratnom,amikor csecsemo volt a lanya mondta,hogy gyonyoru de most utolag azt mondja hogy nem volt szép baba,viszont most megint gyonyorunek tartja. Amugy tenyleg szep kislany :)
Ez nem a szépségről szól.
Egyszerűen csak nézed, hogy úristen, hogy lehet valakit ennyire szeretni.
Látod benne az aput, a tesókat, kicsit magadat is, és közben elolvadsz. Imádod, ahogy ásít, ahogy alszik, ahogy levegőt vesz, egyszerűen mindent.
Mint az első nagy szerelem a köbön.
Egyáltalán nem érdekel, hogy néz ki, egyszerűen rajongva imádod, és kész.
Lehet ez anyai ösztön, vagy hívhatod bármi másnak. :)
Én tudom, hogy a lányom nem a legszebb a csoportjában és azt is látom, hogy okosabb gyerekek is vannak nála. Ettől nem vagyok rossz ember, mert ezek ellenére értékes gyereknek tartom a lányom, és rendkívül jófejnek. A többi gyerekhez képest klasszabb a személyisége.
A hajához és bőréhez illő ruhákat veszek, az arcához illően copfolom a haját. Így sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!