Méhen kívüli terhesség esetén hány hétig/hónapig van "biztonságban" az anya élete?
Hétfőre kaptam időpontot a dokihoz, korábban sehol sem fogadnak. Decemberben még negatívat teszteltem, de januárban már terhes tüneteim voltak. Mivel megjött a mensim január elején, úgy gondoltam, felesleges a teszt. Tegnap viszont csináltam egyet és nagyon pozitív lett. Viszont a mensim ma megjött... Lehet hogy 8 hetes, de az is hogy csak 5 az embrió. Mivel már annyiszor sikerült beleesnem az 1 %-ba, kicsit aggódom a méhen kívüli terhesség miatt. Viszont csak annyit tudok róla, hogy minnél hamarább orvoshoz kell ilyenkor menni, azt nem írják sehol, hogy a magzat kb hány hetes koráig nem életveszélyes rám nézve. Akinek volt már ilyen, vagy tanult/hallott róla, az tudna írni, hogy kb mik az esélyeim? Persze ha jó helyen lenne, én lennék a legboldogabb a világon, de akkor is aggódom a vérzések miatt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!