Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet valamit csinalni azzal...

Lehet valamit csinalni azzal a tejporral amit mar a babának nem adok oda?

Figyelt kérdés
A felbontott tejpor csak 3 hetig jo aztán mar nem szabad a babának odaadni, legalábbis ezt irja a dobozon.
2017. febr. 8. 10:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon rossz, a nagyobbik gyerekem tápszeres volt, nála megkóstoltam, brrr... De ismerek olyat, aki szereti, sőt, egy ismerősömnek már rég nem isszák a gyerekei, de veszi a tápszert és csak azzal issza a kávéját :D Hát, ízlések és pofonok... :)

Sportolók szokták még kedvelni.

Esetleg ha úgy érzed, hogy később még jól jöhet valamihez, akkor tedd be a port a fagyasztóba, akkor eláll elég sokáig. A kisebbik gyereket én is szoptatom, nem kapott egyáltalán tápszert, de amikor nagyobb volt, gondoltam rá, hogy talán néha kéne, akkor már nem tudtam fejni normális mennyiséget, és néha jól jött volna egy-egy alkalommal. Meg gondolkodtam rajta, amikor olyan 10-11 hónapos volt, hogy ha lenne itthon egy kis tápszer, csinálnék neki "tejbegrízt". Szóval ilyesmire később is fel tudod használni esetleg, ha fagyasztóba teszed.

2017. febr. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!