Másnak is volt bakancslistaja, hogy mit szeretne csinálni, hova szeretne elutazni még csaladalapitás előtt, ugyértem mielott gyereket vallalna?
Nagyjából. Volt, ami kimaradt, mert fontosabbnak tartottuk, hogy ne várjunk tovább, de a többsége teljesült és örülök neki.
Egyébként semmi extra: egyetem, utazás kettesben, szerethető munkahely.
A lakás, kocsi... anyagi hívságok gyerek után lettek, de az azt megteremtő állás, képzettség már megvolt.
Én rengeteget utaztam bakancslista nélkül.érettségi után kimentem au-pairnek, aztán itthon diploma, aztán vissza, azután itthoni munkahelyek, sok tapasztalat, vezetői is és megint vissza.kapcsolataim eléggé filmbe illől voltak pl Bonnie es Clyde
Mindezt függetlenül a majdani gyermekvállalás tervezéstől.
Nekem a bakancslistàm olyan volt hogy szeretnék végre egy szürke hétköznapot, megállni, befejezni
Amikor olyanokat hallok, hogy ellaposodik egy kapcsolat meg elhidegülnek egymastol, mai nap sem tudom elképzelni hogyan lehetséges az, hiszen maga az élet is egy nagy utazás.
Habár szo se rola, az is érdekes volt nekem hogy találkoztam regi ismerőssel és amíg velem millio dolog történt, azt látom hogy ő még mindig ugyanott ugyanabban a státuszban nyomja.
El nem tudom kepzelni hogy lehet igy "állva"évtizedeket lerobotolni
Mint aki beszorult egy időkapuba es minden napja ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!