Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túlaggódom a fiam betegségét?

Túlaggódom a fiam betegségét?

Figyelt kérdés

A kisfiam 3 és fél éves, én az apa vagyok. Nagyon jó a kapcsolatunk, ő apás, és igen ragaszkodó.

Sajnos influenzás lett, két napon keresztül többször is volt 39.5 fokos láza, nagyon levert volt, enni is csak nagyon minimálisat evett. Most már jön ki belőle, de tegnap elvittem orvoshoz, mert folyamatosan köhögött. Erős bronchitise van, írt fel neki a doki antibiotikumot, antihisztamint, köhögtetőt, stb. Most már csak elvétve van 38-38.5 fok körüli láza.

Pénteken kezdődött az influenza, és én azóta stresszben vagyok. Állandóan azon jár az eszem, hogy mennyire imádom őt, és nem akarom elveszíteni... tegnap utánaolvastam a tüdőgyulladásnak, és részben azért is vittem el orvoshoz, mert megtudtam, mennyire veszélyes tud lenni, a halálozási aránya 11 százalék.

De tegnap nagyon megkönnyebültem, mikor azt mondta az orvos, nem tüdőgyulladás, "csak" hörghurut.

Most alszik a kicsim, de ilyenkor is negyedóránként ránézek, hogy lélegzik-e még.

Szerintetek túlaggódom, vagy tényleg komoly okom van félni? Tudom, hogy az aggódás nem segít, de hát most mit csináljak?

2017. febr. 8. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha orvos látta, és nem küldte kórházba, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Ne aggódj!
2017. febr. 8. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, az én férjem is ilyen para-papa. Ha bízol a gyerekorvosban akkor ne aggódj, másrészt tüdőgyulladást is antibiotikummal kezelnék. Nyugi!
2017. febr. 8. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Tülaggódod
2017. febr. 8. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Túl aggódod, de hát szülőként mit csináljon az ember. Bár én nem vagyok ilyen parás. A mi fiunknak volt tüdőgyulladása, de különösebben mi akkor sem aggódnunk. Kapott gyógyszert és jobban lett. A 11%-os halálozási arany szerintem úgy jön ki, hogy a sok idős, hónapokig fekvő, magatehetetlen, végül tüdőgyulladásban elhunyt beteget is tartalmazza. Gyerekek között ez messze nem ennyire veszélyes, persze kezelni kell! De én ismerek legalább 20 gyereket, akinek már volt tüdőgyulladása és még kórházba se került egyikük sem. Úgyhogy okosan, atgondolva olvasgass a neten.
2017. febr. 8. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Higgadj el, egy elmebeteg paragépre se a feleségednek, se a gyereknek nincs szüksége.

Számomra ez se nem cuki, se nem aranyos, hanem gyerekes és agyatlan hozzáállás.

2017. febr. 8. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tulaggodod, de az emberek féltik a porontyaikat. A 11% nettó hülyeség, összekeverted az ebolával. Nekem már volt tüdögyulladásom és a környezetemben mindenkinek, antibiotikumot adnak rá, meggyógyulsz, ennyi.
2017. febr. 8. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Áh, ismerős helyzet. Az alig 2 hónapos babám elkapta a tesójától a bárányhimlőt. Az egyik webes orvosi oldalon azt olvastam, hogy a 3 hónappal fiatalabb bárányhimlős babák 30%-uk meghal a szövődményekbe. Na, ez elég volt ahhoz, hogy 1 hétig ne aludjak, minden pillanatb van néztem, nem megy-e fel a láza, nincs-e baja.

Miközben a pici nevetve, összesen 10 pöttyel átvészelte a bárányhimlőt.

A gyerekorvosunk fantasztikus nő, egyszerűen eltiltotta netezéstől. Azt mondta, károsabb, mint bármelyik betegség.

Nyugi. Ügyes, erős a gyermek, átvészeli.

2017. febr. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!