Egy 3 éves meddig emlékszik arra ha nagyon megilyedt valamitől?
Egy hároméves már élénken emlékszik mindenre. De nem követtél el semmi komoly problémát, ne aggódj! Vszleg meg fogja tanulni a szabályokat.
Egyébként miért nem ugrálhat az ágyon?
Semmi baj, ha fe4gyelmezed. Akkor sem, ha eddig ez elmaradt
Mi soha nem engedtük, hogy a bútorokon ugráljanak, amikor kicsik voltak.
1-es vagyok.
Én is egyébként a tombolni hagyásnak vagyok a híve. A gyerkőceim oviba és bölcsibe járnak. Brutál elevenségük ellenére is folyton dicsérik Őket, látszik Rajtuk, hogy nagyon meg akarnak felelni az elvárásoknak. Cserébe itthon abban az egy órácskában, amit fürdés előtt hazaérkezés után játékkal töltünk, tombolunk. Ugrálunk, szaladunk, sikítozunk...én is. Nekem is jól esik gyermek módjára kiengednem a fáradt gőzt. Ma pont az ágyon ugráltak, táncoltak. Ott álltam Mellettük, hogy ha esne vmelyik, elkaphassam. Én ezért nem tiltom Nekik. 2 és 4 évesek
Nem gondolo.,hogy maradando kart okoztal volna,
A butorokon nalunk nincs ugralas,van egy szobai kis ugralovar abban lehet tombolni.
10 ezer forint korul van,nekunk nagyon bevalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!