Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok szabadidőtökben...

Mit csináltok szabadidőtökben a házimunkán és a főzésen kívül?

Figyelt kérdés

Főként olyanok válaszát várom, akiknek nincs már gyermekük, aki leköti őket. Kéne valami ötlet a házimunkán és a főzésen kívül ami leköt, mert férjem fog járni maszekba és ritkán fogom látni.

Az se baj, ha venni kell hozzá valamit pl rajzoláshoz rajzlap, ceruza, radír, mert holnap megyünk vásárolni csak néha a házimunkán és a főzésen kívül tévézek és netezek ami unalmas. Ha tudtok,segítsetek :) Már csak azzal is, hogy elmesélitek, ti mit csináltok.

2017. febr. 2. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Honfoglalo, IQ-tesztek, fejtorok.
2017. febr. 2. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:

gombolyda.hu -ról szoktam vagy rendelek vagy bemegyek.

Ott,ha beregisztrálsz vannak projektek feltöltve,válogathatsz! Akár magadnak is készíthetsz valamit!

2017. febr. 2. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Főzni, házimunkázni nem a szabadidőmben szoktam :D Az nem szabadidő :D

Mondjuk én most itthon vagyok a kisebbik gyerekemmel, de azért van hobbim mellette.

Heti egyszer úszni megyek.

Mostanában nagyon megszerettem az amigurumit, azaz figurákat horgolok, csináltam már cicát, madarat, most egy mackó készül. Ha megjönnek a biztonsági szemek, amiket rendeltem, szeretnék majd egyet-kettőt el is adni, nem azért, hogy meggazdagodjak belőle, csak a fonal elég drága, örülnék, ha legalább annak visszajönne az ára, hogy ne legyek teljesen mínuszban ezzel a hobbimmal :)

Szeretek rajzolni is, a Facebook-os Rajzmánia csoportban tag vagyok, ha ott nézelődök, mindig megjön a kedvem a rajzoláshoz, és pár év alatt tényleg elég sokat fejlődött a rajztudásom.

Ezen kívül világ életemben sokat olvastam, tavaly előtt, amikor terhes voltam, megcsináltam a nagy könyvkihívást is, azaz 52 könyvet olvastam el egy év alatt :)

Ja, és szintén régóta meglévő hobbim, hogy recepteket gyűjtök. Esténként sokszor bújom a netet mindenféle jó recepteket keresve, ezeket a Pinteresten gyűjtöm, főleg külföldi receptekről van szó, és ha összejött egy szép nagy adag, akkor lefordítom őket magyarra, és típusonként mentem őket a gépemre. Ha egyszer úgy érzem végre, hogy elég sok van minden kategóriában, akkor szeretném szépen megszerkesztve kinyomtatni és beköttetni.

2017. febr. 3. 08:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is szoktam recepteket nézegetni, de én úgy csinálom, hogy a hét napjait felosztom: egyik nap zöldséges ételt csinálok, pl gombaragut barna rizzsel, másnap halasat, most a rakott caprese van terítéken ami annyi, hogy pestoval megkenem a halfiléket, és a caprese salátából eredően rétegezem: pestos hal, paradicsomkarika, mozzarella stb.. és így tovább. Illetve online készítek egy bevásárlást, hogy mennyibe kerülne. Havi egy 20ast megtakarítok azzal, hogy így csinálom, de mindig van minden a hűtőben. Mikre képes az unalom? :D A padlásra kéne felmenni, lehozni egy-két könyvet viszont vettem füzeteket és rajzeszközöket, így elleszek :)
2017. febr. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!