Mi volt a legextrémebb gyerek név amivel valaha találkoztál?
Radiátor és Nintendó nincs az anyakönyvezhető nevek listaján,talán a Hozéármándó se,csak sima Ármándó van.
Amúgy ismerek Fiametta és Melhior nevű testvérpárt,Klarisszát,Dzsesszikát,Leonárdót,Leonidászt(előbbi nem roma,utóbbi igen),és hallottam egy Izidort is...Hetköznapi magyar vezetéknévvel nagyon bután hangzott egy kb.50-es férfinak.
Zengő
(ez amúgy egy hegynek a neve a Mecsekben).
a neveket olvasva ránéztem a jelenlegi listára, és azon gondolkodtam, hogy mi vihet rá egy szülőt, hogy a kisfiának a CVI nevet válassza??? Mondjuk a Mattenai és a Lüszien se kutya... lánynevekhez be sem merek nézni
Nálunk meglepően normális szülők vannak, de így megfordulok néha a játszótéren, hogy akkor ezt most jól hallottam?
Ilyenek pl: Bítia és Teofil testvérpár. nem is extrém nevek, csak hát nem mindennapiak.
Jó, mondjuk a Dilen kicsit kiakasztott, és Angyalka is gáz volt az enyhén túlsúlyos, pattanásos 11 évesnek... de hát nem mindenki tud előre gondolkodni.
A kisfiam csoportjában szerencsére mindenki normális, sőt néha már túlontúl, hiszen Áron, Olivér és Milán több is van, mellettük pedig olyan "snassz" nevek, mint László, Zoltán, János, Róza, Luca, Zsófia...
Amikor kórházban feküdt a kislányom, és vele együtt én is, hallottam, a kórteremben vették fel egy másik kislány adatait, többek között kérdezték az apukától a testvérei nevét is. Mondta, hogy az egyik öcsi neve Adriánó, a másiké pedig Armandó Adriánó, és kicsit zavartan tette hozzá, hogy a neje ragaszkodott ahhoz, hogy mindkettő Adriánó legyen, annyira tetszik neki...
Ugyanebben a kórházban feküdt (dehogy feküdt, egész nap rohangált) Raffael Szebasztián Junior. Az anyja Dzsuniornak szólította, ez is szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!