Mi a vélemnyetek a Zsanna névről?
Születendő kislányomnak ezt a nevet szeretném adni
Mi véleményetek róla??
Vannak szép zs-vel kezdődő nevek.
Zsanett, Zsófia, Zsuzsanna
Nem tetszik,olyan öregesnek hat,és mindenki azt fogja hinni,hogy Zsuzsanna(ami szintén nem egy szép név), és csak így becézitek.
Ha mindenképp Zs-betűset akarsz(de ezt sem értem,pont a legcsúnyább betű,keménnyé és öregessé teszi a neveket)akkor inkább:
Zsanett
Zsüliett
Zselyke
Zsófia
esetleg Zsaklin.
A Zsüliett és a Zsaklin nem tetszik.
A Zselykén sokat gondoltkoztam de a páromnak nem jön be.
Zsófia,Zsanett hát azokis nagyon tetszenek de én ennél azért különlegesebb nevet szeretnék.
"állítólag nem becenév, hanem a Zsuzsannából ered" "állítólag utónév" ... :D
Egyrészt becenév, a Zsuzsanna beceneve. Másrészt az utónév azt jelenti, hogy keresztnév. Mivel anyakönyvezhető, és nem vezetéknév, persze, hogy utónév. Ugyanígy a Veronka, Tündi, Annamari, Joli, Juliska, Zsófi - és még sorolhatnám - is anyakönyvezhető utónevek (aki nem hiszi, járjon utána az mta listán). Attól még nem lesznek kevésbé becenevek.
De ha nektek ez tetszik, akkor adjátok ezt. Végülis nem ő lesz az első, akinek ez a neve az országban, biztos túléli mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!