Szerintetek melyik nevet válasszam a csöppségnek? /Zsanna/Nádja/Tánya/
Figyelt kérdés
A férjemmel nem azért válaszoltunk Neki ilyen oroszos hangzású neveket,mert \'divat\',hanem, mert a férjem is orosz (kint is fog megszületni a pici). A férjemnek a Zsanna tetszik,nekem inkább a Nádja. A kislány neve (pl.) Zsanna Nyikolajevna Cvetajeva (ehhez a névhez mondjuk elég kevés keresztnév passzol...) A válaszokat előre is köszönöm.2009. aug. 21. 16:51
1/15 anonim válasza:
Nadja vagy Tanya szerintem:)
es gratulalok:)
2/15 anonim válasza:
Hu,nem is tudom,nekem mindharom tetszik.Tetszenek az orosz nevek.
Talan a Zsanna mert azt jobban lehet becezni mint a masik kettot.:)
3/15 anonim válasza:
Nekem a Nádja és a Tánya tetszik.
4/15 anonim válasza:
Nekem mind!Imádom az orosz neveket!De nekem a Nagyezsda tetszik a legeslegjobban!És ez is illik a vezetéknévhez!A Tatjana és a Nadja isteni,nekem a Zsanna annyira nem hangzik oroszosnak(persze tudom,hogy az)!De mind gyönyörű!Bocs,hogy nem tudtam sokat segíteni,de én nem tudok választani!
5/15 anonim válasza:
Nádja vagy Tánya
A Zsanna nem tetszik
7/15 anonim válasza:
Nekem a Nádja vagy a Tánya tetszik. (az én lányomat Tamarának hívják ez is orosz név :-)
8/15 anonim válasza:
Bocsi utolsó,de a Tamara nem orosz név...héber eredetű,és a jelentése:datolyapálma.Szval még véletlenül se lehet orosz eredetű(szintén egy Tamarás anyuka
9/15 anonim válasza:
Nekem a Tánya tetszene a legjobban
mellesleg van egy Nádja ismerősöm,aki nem a szívem csücske,úgyhogy én ezt semmiképp nem adnám
10/15 anonim válasza:
Hmmm úgy látom senkinek nem tetszik a Zsanna, nekem viszont az tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!