Hány éves vagy? Hany gyereked van és mennyit szeretnetek?
Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 17:48
41/67 anonim válasza:
38 éves vagyok, 3 gyermekünk van, ennyi volt tervben.
42/67 anonim válasza:
37 éves vagyok. Egy 8 éves fiúnk van. A feleségem 29. 2. babánkat várja. Ha lány lesz, akkor örökbe adjuk. Szóval még nem lehet tudni hányan leszünk.
43/67 anonim válasza:
Csak sikerül napról-napra még lejjebb süllyedned, előző. Százalékban is. Hihetetlen, hogy ennyire unatkozol.
45/67 anonim válasza:
Azert, utolso valaszolo, mert oreg vagy.
46/67 anonim válasza:
32 vagyok,5 gyerkőc van.4-et terveztünk,de a 3. baba nem egyedül jött,szóval ikrek és a lekisebbnél még bepróbálkoztunk hátha kislány lesz,az lett.Legkisebb es legnagyobb lány(6,5 és 1,5 évesek),a tobbiek fiuk(5 éves és 3,5 évesek).Több nem lesz,mi így vagyunk teljesel öt kis kópéval.Lehet lepontozni.
47/67 anonim válasza:
35 vagyok, egy kisfiam van, en meg szeretnek, de ahhoz elobb kell egy uj apuka. Meg nem adom fel a remenyt, ugy erzem meg van 6-8 evem szulni.
48/67 anonim válasza:
Ebben a kérdésben milyen válaszokat lehet mégis lepontozni? A kérdésre adott válaszok véleménynyilvánítások, ki mennyit szeretne. Itt nincs jó vagy rossz válasz. Első voltam.
49/67 anonim válasza:
Vettem a fáradságot és visszanéztem a válaszokat. A pontozás szerint egyik sem hasznos. De vajon egy ilyen kérdésre mi a jó válasz? Vagy mindenki szerint csak az a helyes ahány éves ő és ahány gyereket szeretne?
50/67 anonim válasza:
26 vagyok, a férjem 35, 6 hónapja próbálkozunk, hónap végén kiderül, hogy összejött-e a baba. Első babánk lesz, 2. gyerek még nem került szóba, de nem tartom kizártnak, hogy szeretnénk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!