Hány éves vagy? Hany gyereked van és mennyit szeretnetek?
Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 17:48
31/67 anonim válasza:
34 vagyok. Lassan 6 éves a fiunk. 4et szerettünk volna, de ez az 1 is későn jött össze, a tesó pedig egyáltalán nem, mivel most már öreg vagyok hozzá, 2 éve abbahagytuk a próbálkozást. Ilyen öregen már nem vállalnék.
32/67 anonim válasza:
32 éves vagyok, férjem 37. 2 lányunk van, 5 és 2 évesek. Többet nem szeretnénk.
33/67 anonim válasza:
31-es, a nyudijat mar intezed?
34/67 anonim válasza:
27 éves vagyok, van egy másfél éves fiam és úton van a kistesó. 2 gyermeket tervezünk/terveztünk.
36/67 anonim válasza:
30, 2 gyerekünk van, többet nem bírna a szervezetem, de nem is biztos hogy akarnánk
37/67 anonim válasza:
30 éves vagyok, apuka 33, most várjuk az elsőt. Egyelőre két gyereket szeretnénk, de attól függ milyen neműek lesznek, lehet, hogy lesz 3. is, mert fiút is, lányt is akarunk.
38/67 anonim válasza:
41 vagyok, 2 gyerekem van. Eredetileg kettőt akartunk, az első óta kettőt-hármat, de már nem lesz több. :(
39/67 anonim válasza:
31 vagyok, 3 gyerkőc van, nem lesz több. 5,5 - 4 - 1,5 évesek. :)
40/67 anonim válasza:
29 leszek, férjem 28, egy másfél éves lányunk van. Még egyet szeretnénk, de csak makd a kislányunk kb. 6 éves korában, akkor 33 körül leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!