Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tatabányán van valamerre...

Tatabányán van valamerre olyan turi vagy bizományi, ahol jó minőségű babaruhát lehet venni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tatabányán nem tudom van-e ilyen viszont tegnap olvastam hogy Oroszlányon nyílt egy kismama-baby ruházati bolt.

Nem tudom hogy turis vagy új ruhák vannak de ma megnézem délután mert engem is érdekel.Ha gondolod majd megírom.

Ha valaki tudna tatabányán azt én is megnézném.

Boldog babavárást!

25 hetes pocakos

2008. okt. 9. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tatabánya bánhidán van egy baba bizományi, a tábla szerint ruházat és felszerelés is. Ahogy az 1-es busz kanyarodik bánhidáról a kórház felé, a kereszteződéssel szemben. A neve nem ugrik be és még nem jártam ott, de gondolkodtam rajta. Ha valakinek vannak tapasztalatai róla azt én is szívesen venném.
2008. okt. 9. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én Dózsakertben tudok, a sétiben a sárga új épület túloldalán! Ki is van irva, hogy új téli ruha , overálok érkeztek! A jövő héten készülök én is megnézni!Azt hiszem talán 10-kor nyit,és 5-ig van nyitva. Voltam már ott régebben, szép, mosott ruhák vannak. És be is vesznek kinőtt ruhát.

28 hetes pocis

2008. okt. 9. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap elmentem a sárga épület mögötti boltba nagyon jó ruhák vannak.Hétfőn tölti fel ujra a boltot mert át vett pár zsák ruhát akkor pakolja ki ugy hogy megyek én is jövő héten :)Nagyon aranyos és szép rucikat láttam most is de amire nekem volna szükségem még nem nagyon volt.Megnyugtatott az eladó hogy ami nekem kellene azok is vannak szépek csak menjek majd be hozzá.

Érdemes körül nézni!

2008. okt. 10. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a válaszoló vagyok,aki ajánlotta, örülök, hogy tudtam segíteni! Jó, hogy megnézted, majd benézek én is!
2008. okt. 10. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!