Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megéri szoptatós melltartót...

Megéri szoptatós melltartót venni?

Figyelt kérdés
Mennyire praktikus? Nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e vagy ne. Légyszi írjatok a tapasztalatotokról.
2008. okt. 9. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem nagyon bevállt.szerintem megéri,sokkal egyszerűbb vele a szoptatás. szerintem egyet mindenképp vegyél,próbáld ki és ha jó vehetsz többet. Lehet már nagyon jó árban kapni

2008. okt. 9. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó, én vettem, de a piacon találtam rá véletlenül.Csak 700 Ft volt, a boltokban viszont 2000 körül ha nem több.Tartja a melledet és könnyen, egy kézzel is legombolható, míg a másikkal tartod a karodban a gyereket.
2008. okt. 9. 10:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél! Én már a terhesség alatt is hordtam mert annyira elnehezedtek a melleim, hogy ez bírta a súlyát. Utána meg azért jó mert nem kell kibújnod belőle amikor szoptatsz, csak lekapcsolod a z elején lévő kisablakot és a baba már tud szopni. Igy egyszerűbb lesz a melltartóbetétet is beletenni és cserélni, amikor elázotta tejtől. Ja és tényleg ennek elég erős a pántja ahhoz, hogy megtartsa a melled és a kosár része is elasztikus általában így nem fog szorítani, mert tágul amikor szükséges.3db-nál több szerintem nem kell és nem kell a legdrágábbat megvenni, mert van 1500 ft-körűl is
2008. okt. 9. 10:33
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Márcsak azt nem tudom, hogy mekkora méretet vegyek.

Elég akkora, mint amekkora melltartót hordok, vagy nagyobb kell?

2008. okt. 9. 10:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen megéri, mert sokkal egyszerűbb és kenyelmesebb a szoptatás vele. Viszont a mérettel vigyázz, mert a terhesség során is nőnek a mellek, ill. közvetlenül a tejbelövellés során is nő egyet. Minimum 1 számmal kell nagyobbat venni. Én 70 A-ból 75 C lettem.

Az első babánál vissza kellett vinni a férjemnek kicserélni a melltartót, mert nem fértem bele...

Boldog babavárást!

2008. okt. 9. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt tanácsolták anyukák is és csecsemőgondozók is, hogy mindenképpen vegyek, és hogy egy számmal nagyobbat vegyek, mint amit most hordok. Vettem kettőt, darabját 1100 ft-ért, nem is volt drága. Remélem jó lesz, tapasztalat még nincs :) Üdv, 31 hetes kismami
2008. okt. 9. 11:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Hol lehet venni?

2008. okt. 9. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

szió!

Én a Babyfun bababoltban vettem Pesten kb.: 1800 ft volt.

2008. okt. 9. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

11:53-as válaszoló vagyok. Az előbb láttam 690 ft-ért is, tök ugyanolyat, mint amit a múltkor vettem 1100 ft-ért.

Ezt most Csepelen láttam a kínai boltban, a múltkorit a bababörzén vettem a Hungexpon.

Amúgy láttam már 4-5ezer forintért is, fehérnemű boltokban.

2008. okt. 9. 16:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2008. okt. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!