Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi esélyem van?

Szerintetek mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés

Férjemmel van egy 8hos kislányunk,miota ő megszületett folyamatosan veszekszünk,a szexről nem is beszélve ami igazából nem is lenne..beszéltünk erről mar 1x.. Akkor megbeszéltük hogy változtatunk..kb 1 hétig ment is,aztan ujbol a vitak..a napokban is megbeszéltük h megjavitjuk a kapcsolatunkat..félek hogy ez sem fog működni! De akkor én nem szeretnék tovább vele lenni,nagyon szeretem :( de nekem ez így nem megy..

De azt mondta hogyha mi 1x elválunk a gyereket nem vihetem sehova és nála lesz :'( na azt nem élném túl..nekem és neki sincs ingatlanja! Az anyukájánál lakunk..viszont nekem ugye a pici mellett munkám sincs ,az összes jovedelmem a csaladi meg a gyes,illetve jelenleg a ferjem igenyli a gyedet igy en gyest nem kapok,e ha kulön valnanak utjaink akkor nyilvan megint en kapnak a gyest,vagy valamennyi gyedet kaphatnek en is a gyes helyett ..olyan 50-60ezer körül + gyerektartás) valoszinu hogy a nagyszüleimhez tudnék menni a picivel ! Ja és azt eddig elfelejtettem írni hogy a férjemnek előző kapcsolatából van egy kisfia aki nem velünk él hanem az anyukájával kb 1 éve fizet rendszeresen gyerektartast pedig 6eves lesz a kicsi és most is csak azért rendszeres mert a kicsi anyukája tiltatja a fizetéséből..és kb 2havonta látogatja pár órára csak ez nem mindig azért van mert így akarja a férjem hanem a munka miatt vagy mert a kisfiu anyukája "pont nem ér rá" ..bármi kérdésetek van azt privátban légyszives !köszönöm a válaszokat előre is :)

2017. jan. 20. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Neked nem volt figyelmezteto jel, hogy nem fizet gyerektartast?! Miert nem fizetett? Nem volt munkahelye?

Miert o igenyli a GYED-et?

Elotte sem lehetett egy nagy szerelem. Ilyen hamar vege...

2017. jan. 22. 08:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez válasz a kérdésemre !!!! De egyébkent azert nem fizetett mert a csaj nem engedte h lássa a gyereket :/ igy en se adtam volna a helyeben.. A gyeden meg azert o igenyli mert igy 137.000ft . .nem 50 mrg 60 :)
2017. jan. 22. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem engedte latni... Van birosag.

Te gyakorlatilag kiszolgaltatott helyzetben vagy. Se haz, se penz.

Min veszekedtek?

2017. jan. 22. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig gyanús, ha kisgyerekesek veszekednek, mert ilyenkor a kialvatlanság, a baba körüli teendők, a fáradtság, az elúszó háztartás szinte tálcán kínálja a vitákat. Érdemes egy-két órára eltávolodni ilyenkor a gyerektől és a párunktól, mert a mindennapos otthoni létben nem mindig tűnik fel, hogy mennyire fontos a család, a férfi, aki ugyan nem tökéletes, de mellettünk áll, támogatott és akarta a gyerekünket. Nehéz ilyenkor türelmesnek lenni, de szerintem megéri.
2017. jan. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!