Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a hüvelybemenetemnél?

Mi lehet ez a hüvelybemenetemnél?

Figyelt kérdés
Fürdésnél vettem észre, hogy valami kilóg a hüvelyemből, nem fáj nem érzékeny. Egy kerek húscsomó, jobban nem tudom leírni.. :( félek. 7hónapja szültem hüvelyi úton.
2017. jan. 14. 19:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Csak azért ijedtem meg, mert ugye eddig ott lyuk volt, most meg egy kissebb diónyi valami. :( Férjem is mondja, hogy nem volt eddig ott. Holnap első dolgom lesz egy orvost keríteni.

Köszönöm a bíztatást!! :))

2017. jan. 15. 08:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is olyasmi van, csak akkor érinthető meg ha állok, fekve vissza húzódik. Én még nem mertem elmenni vele dokihoz. Am nincs semmi panaszom,.
2017. jan. 15. 21:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Most nekem is egy kicsit vissza van húzódva, neked is szülés után jött ki? Én megyek vele dokihoz szerdán, majd leírom mit modott.
2017. jan. 16. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Én 10 hónappal a szülésem után vettem észre a gátmetszés vonalaban egy dudort, ami néha diónyira nőtt, néha pedig egész apróra visszahúzódott. A menstruációm második napján kezdtem el érezni, aztán nőtt-nőtt, fájt is, aztán ahogy elmúlt a mensi, lassan visszahúzódott. Ekkor el sem mentem a dokihoz, hanem a következő hónapban mindez megismétlődött, akkor mensi utan azonnal elmentem a dokihoz, aki egy injekciós tűvel leszívta a tartalmát (valami véres cucc volt benne), azt mondta, hogy egyelőre csak ennyit tesz, ha kiújul, akkor műtéti úton felvágják és kipucolják. Azóta szerencsére nem újult ki.
2017. jan. 17. 00:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak nekem ez konkrétan a hüvelyemben van, vagy onnan dudorodik ki..
2017. jan. 17. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Mit mondott?
2017. febr. 8. 07:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Voltam, hólyagsérvet állapított meg. Gátizom tornára járok, illetve kockapesszáriumot javasolt.
2017. febr. 8. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!