Milyen fogamzásgátló módszert használjak?
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezek, de a szex kategóriában elég tuskók az emberek:) + ezt sok értelmes anyuka nézi, hátha tudtok segíteni:)
Amit nem szeretnék:
- tabletta, hüvelygyűrű
- óvszer
Ezeken kívül van bármi fogamzásgátló módszer, ami biztonságos? Tudom egyiknél sincs 100%, de ahhoz közeli?
(26 vagyok, kb 2 év múlva szeretnénk babát)
Köszi!!!
De, negatív.
Ajánlott keresőkifejezés: Pharmatex babák.
A tabletta nálam teljesen kizárt, nem tudom sajnos megbízhatóan szedni (próbáltam, lutri).
A megszakítás + hüvelytabletta szóba jöhet, így még mindig jobb, mint az óvszer.
Vagy valaki írta a pesszáriumot és valami spermicidet gondoltam esetleg.
(nekem a beleélvezés annyira nem fontos, nyilván a páromnak igen, dehát valamit valamiért:S )
12. vagyok. Aki lepontozta a válaszomat, attól kérdezném, hogy saját tapasztalatára hivatkozva mondta-e, vagy miért gondolja, hogy nem hasznos a válaszom? Mert én a saját, 8 éves tapasztalatomra hivatkozva írtam, hogy nekem bevált. Azóta nem estem teherbe, mikor nem védekeztünk, akkor 1-3 hónap alatt azonnal.
Csak ezt a módszert nem reklámozzák, mert nem üzlet sem az óvszergyártó cégeknek, sem a gyógyszergyáraknak.
Utolsó mit húzod fel magad :D
Van két dolog amit nem szeretnék és keresem azokon KÍVÜL a lehetőségeket. Ezzel mi a gondod?
A megszakítás nekem megfelel kúppal együtt, csak ennyit mondtam.
Gumival az érzés egyszerűen nem jó. Gumi nélkül teljesen más. Nem egyszerre élvezünk el a párommal, ezért ha ő kiszáll mielőtt elmegy, az én élvezetemet nem rontja.
Ezért jobb nekem a guminál.
Akkor nagyjából ezek a lehetöségek:
- pharmatex + megszakítás
- pesszárium + spermicid (amúgy tényleg ez a legolcsóbb variáns)
-> és a kombók mellé még a hőmérős dolog (ezt majd még megnézem közelebbről)
- önmegtartóztatás, egy gyerek egy szex :D
Megkérdezek erről még egy nőgyógyászt (bár nem lepődnék meg, ha azt javasolná h menjek hozzá három havonta a Nuvaringért)
Köszönök minden választ, mindenkit zöld pacsiztam!
Én nem húztam fel magam, te vagy az, akinek semelyik megbízható megoldás nem felel meg. Én kissé önzőnek látlak, az jó, hogy neked nem fontos a beleélvezés, a pasid meg le van ejtve magasról igaz? Gondolom akkor a te orgazmusod se számít...Amiket felsoroltál hogy esetleg jó lehet egyik se megbízható.
Pesszárium: egy erősebb lökéstől elmozdulhat, macerás feltenni, és ha nincs kellő gyakorlatod, nem biztos hogy jól sikerül
spermaölők: na ezek vágják csak oda a hangulatot, nincs spontán szex, mert előtte fél órával fel kell helyezni hogy kifejtse a hatékonyságát.
megszakítás: ez a pasidra nézve köcsögség, valamint nem is teljesen biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!