Szerintetek melyik a szebb lány név?
Figyelt kérdés
Alíz, Bianka, Zoé, Elina, Lea, Emma2017. jan. 12. 21:46
11/22 anonim válasza:
Lea
Tetszik a Zoé és az Emma is, de mostanság szerintem kimondottan gyakori lett mindkettő. Bár az elmúlt fél évben a Leát is egyre többet hallom. Amikor általános iskolás voltam (90-es évek eleje), volt egy ilyen nevű osztálytársam, akkor még nagyon nagyon ritka volt, nem is ismertem sokáig senkit ilyen névvel.
12/22 anonim válasza:
Alíz, Elina, Bianka elfogadható, habár én nem adnám. Többi szerintem ronda.
13/22 anonim válasza:
Alíz és Emma abszolút kedvenc. Ezen kívül nekem is jobban tetszik a Blanka, mint a Bianka.
14/22 anonim válasza:
Szerintem bármelyik, csak ne a Lea. Ez inkább macska név. Embernek nem szép. Ezt férfiként mondom. Linett mellé franciában gondolkoznék. Pl. Anett, Kolett, Mirtill, Lujza, Lotti, Ivett, Evelin.
16/22 anonim válasza:
Emma, Lea, Alíz, ebben a sorrendben.
19/22 anonim válasza:
Lea és Elina semmi pénzért, a többi elmegy, de nem tetszik egyik se annyira, hogy adjam is.
20/22 anonim válasza:
Bianka, Alíz, Emma.
A többit nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!