A két lány név közül melyik a szebb szerintetek? Milyen embert képzeltek hozzájuk?
Tudom, hogy nem épp a legdivatosabb kislány nevek, de nekünk ez a kettő tetszik igazán: Renáta vagy Eszter. Nekem igazából az Eszter kicsit jobban, a férjemnek a Renáta az egyetlen lány név, ami igazán tetszik. Viszont úgy, hogy Reni, Renike nekem is jobban tetszik, mint az Eszti, Esztike.
Az Eszterhez én egy visszafogott, csendes, szőke hajú kislányt képzelek el, aki okos és intelligens. A Renátához egy kedves, beszédes, barna hajú lányt, aki nagyon mosólygós. Mindkettőt imádnám :)
Nincs más név, amit választanánk szóval nem ötleteket várunk. Esteleg az én fejemben megfordult a Renáta Eszter vagy Eszter Ranáta verzió is.
A vezetéknév: Tóth
Na és szőke, vagy barna gyereketek lesz? ;)
A Renáta nekem is barna név, de pl. a saját lányom neve is barna, ő meg szőke, és végülis nem zavar. :D
Az Eszter amúgy nekem jobban tetszik. A vezetéknevetekhez bármelyik jó, de az EszteR Renáta szerintem nem hangzik jól.
Renáta Eszter
Szerintem ez így oké. :) A későbbiekben meg lesz saját magának lehetősége eldönteni neki melyik tetszik jobban. Így majd a barátok/rokonok/tanárok azt mondják neki amitől jobban érzi magát.
Sőt mind a két szülő vágya teljesül gond nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!