A két lány név közül melyik a szebb szerintetek? Milyen embert képzeltek hozzájuk?
Tudom, hogy nem épp a legdivatosabb kislány nevek, de nekünk ez a kettő tetszik igazán: Renáta vagy Eszter. Nekem igazából az Eszter kicsit jobban, a férjemnek a Renáta az egyetlen lány név, ami igazán tetszik. Viszont úgy, hogy Reni, Renike nekem is jobban tetszik, mint az Eszti, Esztike.
Az Eszterhez én egy visszafogott, csendes, szőke hajú kislányt képzelek el, aki okos és intelligens. A Renátához egy kedves, beszédes, barna hajú lányt, aki nagyon mosólygós. Mindkettőt imádnám :)
Nincs más név, amit választanánk szóval nem ötleteket várunk. Esteleg az én fejemben megfordult a Renáta Eszter vagy Eszter Ranáta verzió is.
A vezetéknév: Tóth
Nekem az Eszter nagyon nem tetszik, szerintem nagyon csúnya név.
A Renáta jobb, plusz a Reni aranyos és a Tóth vezetéknévvel az Eszter borzalmasan unalmas is.
Tóth Eszter - semmilyen, unalmas; meg nekem az Eszter alapból nem kedvenc
Tóth Renáta - különlegesebb, szebb kimondva is, és a Renáta is szebb.
Szerintem az Eszter név inkább nyugodt, mint unalmas.
Egyébként köszönöm az összes választ, mind nagyon hasznos! :)
Eszter. A sors valahogy mindig nem teljesen százas Renátákkal hozott össze, így sajnos arra asszociálok. Az Esztert szeretem Esztiként is.
Tóth Eszter meg tökéletes, az én fülemnek az Eszter lágyít kicsit a Tóthon, míg a Renáta durvábbá teszi.
Eszter vagyok :)
Barna haj/szem. vidam,nagyszaju,optimista,pozitiv,kicsit lokott 😂😂😂😂😂
Nekem mindket nev szimpi.az legyen amit mindketten el tudtok kepzelni a lanyotoknak.
Mindkettő szép.
De a Renáta jobban tetszik. Ráadásul a párod is azt preferálja és te is szépnek tartod.
A személyisége meg egyedi lesz, és utána úgy fogod érezni hogy tökéletesen illik hozzá a neve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!