Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom sajnos napi szinten...

Párom sajnos napi szinten füvezik. Szeretnénk babat. Én teljes mértékben ellenzem. Van valaki akinek osszejott így a baba? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés
Leszokott utána a fuvezesrol? Próbálok neki segíteni leszokni, de...Nagyon nehéz.
2017. jan. 10. 21:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Sejtem, irod majd, hogy dehat szereted!

Viszont magadat es a szuletendo gyereket szeresd JOBBAN!

2017. jan. 10. 22:09
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Miért akarsz gyereket valakitől, aki füvezik és titkolózik. Kicsit használd a fantáziádat. Ugorj képzeletben az időben 1.5 évet előre: Ott van a kezedben a baba aki 9 hónapos. Az apja befüvezve fekszik a kanapén, te pedig éppen főzöl, mosol, takarítasz, ruhát teregetsz, szaladgálsz a mászni és már éppen felállni tudó örökmozgó babád után, aki szedi le magáról a pelust amibe bekakilt és pont kifut a leves és csengetnek....ja és az apa még mindig fekszik a kanapén betépve. Na jól hangzik? És ez csak egy pici ízelítő. Ezt csinálnád éveken keresztül?
2017. jan. 10. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
Én nem fogok észt osztani nem tudjuk mi áll a dolog hátterében amiért füvezni kezdett a párod mindenesetre az alkoholizmusnál jobb ezt szakmailag elismert ràkkutató biológus szakvéleménye alapján mondom ahogy azt is hogy bár a spermium minőségét mem rontja azonban lassítja azt így sokáig eltarthat a babaprojekt dolog ha te nem szívod akkor egészséges gyereked lesz. A füvezés sok ember életében átmeneti állapot menekülés a problémák és a világ elől, ne ítélkezz hanem segíts neki!
2017. jan. 10. 22:27
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a teherbeesésnél nem okoz gondot, de, hogy segíteni nem fog semmiben az tuti.
2017. jan. 10. 22:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És ha a gyerek nem lesz egészséges az apa drogozása. miatt? Felelőtlenség ilyen férfitől gyereket várni. Szokjon le,vagy válassz más apát.
2017. jan. 10. 23:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Azthiszem mindent leirtak elottem.
2017. jan. 11. 00:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnénk babat. Én teljes mértékben ellenzem" ?

Szerintem egyébként te is tudod a választ.

Te rábíznál egy kisbabát egy emberre,aki valamilyen módosult tudatállapotban van(az teljesen lényegtelen,hogy mitől)?

Egyébként szigorúan párkapcsolati szempontból én két dolgot csinálnék,ha füvezne a párom:

1,Ha csak alkalmi kapcsolatot akarok,és csak egy bizonyos dolog miatt találkozgatunk,akkor nem érdekel,csak akkor ne legyen beszívva,ha velem van.

2,Ha komoly kapcsolatot akarok,akkor kap egy fix reális időt,hogy leszokjon,majd legalább 1-2 év megfigyelési időt,és gyerekvállalás előtt leszögezném,hogy ha bármilyen formában visszaszokna,akkor azonnal válok és viszem magammal a gyereket is.

Ez nagyon komoly dolog,anyaként az a fő feladatod,hogy maximálisan biztos körülményeket biztosíts a gyereknek,onnantól a te személyes idényedig(a szexuális és pszichés is)csak másodlagos.

2017. jan. 11. 05:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm példáját tudom leírni.

A baba elég gyorsan összejött, de sajnos enyhe értelmi fogyatékossággal született, amit ugye ultrahangon sem tudtak kiszűrni, igazából az ovikezdés után derült ki egyértelműen, hogy más, mint a többiek.

A napi füvezés IS károsítja a spermák génállományát, és a fene se tudja, hogy hosszú távon mit tud okozni. A dohányzás is károsítja, és lehet, hogy én tudom rosszul, de a füvet nem magában szokták szívni, hanem dohánnyal keverve. Aki jobban ért hozzá, majd kijavít.

A lány elég gyorsan egyedül maradt a babával, még akkor ki se derült, hogy gond van vele.

A pasi nem hogy nem állt le a fűvel, de egyre többet szívott. Mert hogy neki most stresszes az élete, el kell látnia a családot, túl sok a felelősség. Meg ha egész nap dolgozik, ennyi lazítás neki jár meló után és hétvégente. A végén persze kitették őket az albérletből, mert nem tudták fizetni, olyan sok pénz elment erre az ártatlan kis hobbira.

Mivel egyedül unalmas füvezni, így sűrűn átjártak a haverok, vagy a srác ment el hozzájuk. Főleg az után, hogy odaköltöztek a srác szüleihez a kicsivel, és a szülők előtt ugye titok volt, hogy függő.

A végén bejelentette a csajnak, hogy van egy hete, hogy elmenjen a gyerekkel együtt, mert ő összejött egy másik csajjal, és elköltözik hozzá.

Más választása nem volt, hazaköltözött a csaj a saját szüleihez, és hallgatta az "ugye megmondtam" monológokat, a kapcsolatuk teljesen megromlott, de mivel akkor már csak a GYES maradt, költözni nem tudott sehová. A kicsit speciális fejlesztésekre kell hordani, ami felemészti minden pénzét, úgyhogy egy jó darabig nem is tud hová menni.

Apukának persze egy jó ideje nincs bejelentett munkahelye, úgyhogy semmilyen gyerektartást nem tud tőle behajtani.

A gyerek most már 5 éves, a csaj próbálna ismerkedni, de nem egyszerű. A legtöbb pasi akkor is menekülőre fogja, ha csak az derül ki, hogy van gyereke, és a szüleinél él. A maradék akkor lécel le, mikor bemutatja a gyereknek, és rájönnek, hogy van azért ott más gond is. :(

A többség ebből annyit lát, hogy pár hónap után cserélgeti a pasikat, és persze megindultak a pletykák, hogy mekkora ribi.

Nem lennék a helyében szerencsétlennek. :(

Te most még ott tartasz a történetben, hogy dönthetsz arról, hogy akarsz-e egy hasonló életet magadnak, vagy pedig teljes családban nevelsz fel egy-két egészséges gyereket, egy olyan apával, aki tényleg apa.

2017. jan. 11. 05:53
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Istenkém,mitől van itt ennyi ostoba nő?

Komolyan gyereket akarsz egy olyan fószertól,aki napi szinten be van lőve?? Te komolyan hülye vagy? És komolyan azt hiszed,hogy majd a gyerek miatt megváltozik? Tudod te mennyi stresszel jár egy kapcsolatba egy gyerek érkezése? Egy ilyen akaratgyenge,való világtól menekülő csávó nem hogy leszokni nem fog,hanem durvábban fog füvezni!

Keress egy normális pasit,amelyik nem füvezik és elbírja viselni az életet anélkül,hogy napi szinten be kéne tépnie!

2017. jan. 11. 06:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Össze de jönnék egy ilyen alakkal,nem még gyerek tőle...

Szerencsére párom imádja az előző kapcsolatból született lányomat is és a közöset is. Nekünk semmi stressz nem lett a baba érkezésével se. Ez a ritka kivétel...

De mondás igaz,kutyábol nem lesz szalonna. Minden dohányos,alkoholista,drogos,játék függő,igazából bármi függő mindig mondja ooo majd ekkor meg akkor leszokok... Nekeü még a szgépes játék függő exem se tudta abbahagyni értem és a gyerekéért,pedig az csak gép,ahogy a cigit se képes az erkélyen szívni,mikor havonta,másfél havonta van ott a lánya két napot..

2017. jan. 11. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!