Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha valaki 2004-be...

Szerintetek, ha valaki 2004-ben megfetőződött volna HIV virussal, az kibukott volna már eddig,3 gyerek után? Vagy alattomosabb?

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10 éve biztos szűrték. Rajta van az akkori leletemen. Most nem találtam ilyet rajta...

(Szeged)

2017. jan. 10. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:
2015-ben is szűrték.
2017. jan. 10. 17:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én leleteim között nincs egyik gyereknél sem. Bp. 2 kórház.
2017. jan. 10. 17:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Szegeden melyik leleten van rajta?
2017. jan. 10. 17:34
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

A 9-es idiótának!

Nem azt mondtam, hogy perelek, hanem hogy semmi olyanra nem szűrhetnek, amibe ELŐZŐLEG NEM EGYEZTÉL BELE, AMIRŐL ELŐZŐLEG NEM TÁJÉKOZTATTAK.

És nem azért, mert valaki is vitatja a szükségességét.

De tessék, megkerestem neked a jogszabályt, amiben minden le van írva, nyoma nincsen benne sem HIV-nek, sem AIDS-nek:

[link]

2017. jan. 10. 18:25
 16/18 anonim ***** válasza:

15#

Te nagyon ostoba, akkor nézd màr végig az itt terhesség/ terhesgondozàs kategóriàban feltett kérdéseket...

Mióta kell beleegyezni a terhesgondozàson végzendő vizsgàlatokba???????

Soha sehol senki nem kérdezte meg tőlem, hogy vehetnek e vért vagy uh- ra akarok e menni. EZEK A TERHESGONDOZÀSHOZ !!!!! tartoznak. Nem vàlasztàs kérdése. Illetve abban az esetben igen ha nem akarsz terhesgondozàsra jàrni, de ha jàrsz ezeket az alap rutin dolgokat kérdés nélkül megcsinàljàk. Jobb esetben a doki elmondja mi lesz rosszabban nem.

Amikor alapból azt sem tudja sok kismama hogy honnan szàmoljàk a terhességet, akkor szerinted??? Mihez kérne tőlük bàrki beleegyezést egy vérvételhez?????

Ha szép ha nem ez ìgy van.

Aki meg nem akar vmit megcsináltatni az meg nyilvàn tàjékozódott az ügyben.

2017. jan. 10. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:

15#

Az még lemaradt, hogy mutass màr 1 embert akinek szülésznő végezhette a terhesgondozàsàt....

Vagy épp arról is érdekes lenne kérdést fektenni, hogy kinek töltik ki rendesen a kiskönyvét...

De az sem rossz kérdés,hogy ki kapott rizikóbesorolàst vagy épp kinek tölti ki a nőgyógyàsz a beutalót, holott azt a hàziorvosnak illetve azt hiszem most màr a védőnőnek kellene...

Egyszerűen a begyöpösödött okoskodó liba vagy,aki nem itt él ezek szerint,mert akkor tudnà,hogy a törvény egy dolog az amit csinàlnak az meg egy màsik.

Az hogy sajnos vagy nem sajnos pedig màr egy màsik téma.

2017. jan. 10. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves 17-es! Én kaptam besorolást a magán nődokitól... alacsony rizikójú lett... Szóval végezhetné szülésznő a terhesgondozást.
2017. jan. 11. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!