Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másféléveseteket kiviszitek...

Másféléveseteket kiviszitek ezekben a napokban sétálni?

Figyelt kérdés
Én mindig figyelmet fordítok arra, hogy levegőzzön, de mivel taknyos, köhög is nem merem kivinni ebben a tartós -10 alatti időben. Vagy kellene?
2017. jan. 7. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Persze, hogy kimennek a gyerekeim levegozni. Husz perc legalabb kell.
2017. jan. 7. 18:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy köhög és taknyos. Akkor is kell neki a -14 fok biztosan?
2017. jan. 7. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Amíg zajlik nála úgy istenesen a betegség, addig nem vinném ki a helyedben, inkább többször szellőztetnék a szobába és a szellőztetés idejére átvinném egy másik szobába.

Kell a friss levegő valóban, de ha valakinek légúti megbetegedése van, akkor abban a pár napban, ilyen hidegben ha lehet, akkor kerülni kell a kint létet.

2017. jan. 7. 19:14
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Es megis mi baja lesz ha nem megy ki levegozni? Talan nem fog szemvedni? Minap munkabol hazafele tartottam, szegeny gyermek a babakocsiban a buszmegalloban uvoltott hogy faj az arca annyira fazik, pedig fel volt rendesen oltoztetve csak szegenykem arcocskaja latszott ki. Kb 2 eves lehetett. Szoval ha nem muszaly nem viszem ki. Az mar megint mas teszta ha egyes anyukak nemn tudnak megulni a popojukon mert uncsi benn lenni.
2017. jan. 7. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Két fiam van a nagyobb 11 éves ő elvan egy könyvvel a szobában.

A kicsi 4 éves, ő menne ki. Inkább a garázsban szaladgálhat, ott vannak a járgányai is, hideg sincs de mégsem egy szobában van.

Jobbat nem tudok kitalálni

2017. jan. 7. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Az egészséges 3 évest sem viszem ki, ha nem muszáj. Nem is a hideggel van a gond, hanem a jeges széllel. Betegen fel sem merülne, hogy kitegyem ennek.
2017. jan. 7. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Nem, nem bujunk ki marcius vegeig.
2017. jan. 7. 20:54
 8/11 Snorri ***** válasza:
27%
Tejóég...mi minden nap megyünk sétálni, legalább 1 órát, kivétel az extrém időjárás, ami nem -10 :-):-) kell az egészséges fejlődéshez, a betegségek megelőzéséhez. Friss, tiszta, egészséges hideg idő, végre. Az én fiam megőrülne, ha nem mennénk. Az más, ha beteg. Ha lázas, vagy nyűgös, rossz a közérzete, akkor nem. De ha csak taknyos, és jó a kedve, akkor vinném.
2017. jan. 8. 08:10
 9/11 A kérdező kommentje:

Feltettem egy normális kérdést! Az értetlenkedők, hüledezők, jóégezők, márciusig ki nem mozdulók kedvéért leírtam, hogy tudom mennyire fontos a levegőzés, de taknyos a gyerek hat hete és köhög is, úgy, hogy túl vagyunk egy pár hete szedett aktil kúrán.

Az lehet, hogy a norvég, svéd, finn, orosz gyerekeknek a mostani klíma kellemes tavaszi hűs idő, de mi nem ezen akklimatizálódtunk. Szóval a masfel évesemnek igenis extrém ez a hideg, mivel ilyennel még nem találkozott, de még az 5 éves fiam sem és a 3 évesem sem!

Mondjuk nem tudom mit vártam itt?! Hogy egy normális hangnemben feltett kérdésre majd normális hangnemű választ kapok kioktatás és jóégezés helyett. .köszönöm a sok értékelhetetlen választ!!!

2017. jan. 8. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ertem a haborgasod. Ha egyszer tudod, hogy TE a beteg gyereket nem fogod kivinni, akkor teljesen felesleges a kerdes, mas kiviszi-e.

Az en fiam a heten minden nap volt friss levegon. Penteken is, tegnap is. Igaz, csak az orra folyik es neha kohog.

2017. jan. 8. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!