Másféléveseteket kiviszitek ezekben a napokban sétálni?
Amíg zajlik nála úgy istenesen a betegség, addig nem vinném ki a helyedben, inkább többször szellőztetnék a szobába és a szellőztetés idejére átvinném egy másik szobába.
Kell a friss levegő valóban, de ha valakinek légúti megbetegedése van, akkor abban a pár napban, ilyen hidegben ha lehet, akkor kerülni kell a kint létet.
Két fiam van a nagyobb 11 éves ő elvan egy könyvvel a szobában.
A kicsi 4 éves, ő menne ki. Inkább a garázsban szaladgálhat, ott vannak a járgányai is, hideg sincs de mégsem egy szobában van.
Jobbat nem tudok kitalálni
Feltettem egy normális kérdést! Az értetlenkedők, hüledezők, jóégezők, márciusig ki nem mozdulók kedvéért leírtam, hogy tudom mennyire fontos a levegőzés, de taknyos a gyerek hat hete és köhög is, úgy, hogy túl vagyunk egy pár hete szedett aktil kúrán.
Az lehet, hogy a norvég, svéd, finn, orosz gyerekeknek a mostani klíma kellemes tavaszi hűs idő, de mi nem ezen akklimatizálódtunk. Szóval a masfel évesemnek igenis extrém ez a hideg, mivel ilyennel még nem találkozott, de még az 5 éves fiam sem és a 3 évesem sem!
Mondjuk nem tudom mit vártam itt?! Hogy egy normális hangnemben feltett kérdésre majd normális hangnemű választ kapok kioktatás és jóégezés helyett. .köszönöm a sok értékelhetetlen választ!!!
Nem ertem a haborgasod. Ha egyszer tudod, hogy TE a beteg gyereket nem fogod kivinni, akkor teljesen felesleges a kerdes, mas kiviszi-e.
Az en fiam a heten minden nap volt friss levegon. Penteken is, tegnap is. Igaz, csak az orra folyik es neha kohog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!