Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második kisfiammal vagyok...

Második kisfiammal vagyok terhes (35. hét). Még nem találtunk nevet. Az első kisfiúnkat Zolikának hívják. Mi lesz ha egyik nevet sem érzem jónak?

Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! nekem ha fiam lett volna az András nevet adtuk volna neki!de mivel kislány a kis pocaklakóm igy Andrea lett!reméljük már a második baba majd kisfiu lesz és akkor megkapja az András nevet!Andika meg Bandika!nekünk tetszik!boldog babavárást üdv:36 hetes kismami
2008. okt. 8. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekünk Szabolcs lesz, az apukája is az, de nem csak ezért, nekem alapból nagyon tetszik ez a név. Ha lesz még egy fiam, ő Milán lesz.
2008. okt. 8. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam Zétény Áron lesz. Először csak a Zétény tetszett, de aztán nagyon megtetszett az Áron is, így két keresztneve lesz. (A mai világban kellett egy "nemzetközibb" név is.)
2008. okt. 8. 15:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Sokat segítettetek,köszönöm.Több név is megtetszett azok közül amiket írtatok. Üdv:Ani
2008. okt. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!