Második kisfiammal vagyok terhes (35. hét). Még nem találtunk nevet. Az első kisfiúnkat Zolikának hívják. Mi lesz ha egyik nevet sem érzem jónak?
Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 14:09
11/14 anonim válasza:
Szia! nekem ha fiam lett volna az András nevet adtuk volna neki!de mivel kislány a kis pocaklakóm igy Andrea lett!reméljük már a második baba majd kisfiu lesz és akkor megkapja az András nevet!Andika meg Bandika!nekünk tetszik!boldog babavárást üdv:36 hetes kismami
12/14 anonim válasza:
Nekünk Szabolcs lesz, az apukája is az, de nem csak ezért, nekem alapból nagyon tetszik ez a név. Ha lesz még egy fiam, ő Milán lesz.
13/14 anonim válasza:
Az én kisfiam Zétény Áron lesz. Először csak a Zétény tetszett, de aztán nagyon megtetszett az Áron is, így két keresztneve lesz. (A mai világban kellett egy "nemzetközibb" név is.)
14/14 A kérdező kommentje:
Sokat segítettetek,köszönöm.Több név is megtetszett azok közül amiket írtatok. Üdv:Ani
2008. okt. 8. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!