Második kisfiammal vagyok terhes (35. hét). Még nem találtunk nevet. Az első kisfiúnkat Zolikának hívják. Mi lesz ha egyik nevet sem érzem jónak?
Szia!
Én 32 hetes vagyok, és ugyanezt érzem. Nagyon nehezen találtunk egy nevet is, amire azt mondtuk, hogy jó, végleg ez lesz, de most újra elkezdtem nézegetni a neveket:D Olyan viszont nem lesz, hogy egyik nevet sem érezzük jónak, mert egyet majd be kell diktálnunk, max. addig kapunk haladékot:)
Szia.Nekünk Gergő,Imike(apukám után) lesz a kisfiúnk,de nagyon tetszett még a Brendon is csak gondoltam a szüleimre is és a 80 éves dédire.Szegény ki sem tudná mondani.A Norbi is szép,vagy Bence, Kevin, Noel.Amúgy olyan nehéz kisfiúknak nevet találni.
Üdv:32heteske
Szia!
Nekem is kisfiam lesz, és hasonlóan éreztem.
Én lányt szerettem volna, és temérdek lánynévvel készültem. Abból sok tetszik.
Mikor kiderült, hogy fiu gondba lettem, de végül a Dániel mellett döntöttünk.
Bár a Martin és a Szabolcs is szóba került.
Üdv: 36 hetes kismami
Szió!
Nekem kislányom lesz, de ha fiú lett volna a Boldizsár, Edvárd, Sebestyén és a Kristóf nevek közül választottunk volna.
Szia!
Nekem is kislányom lesz, de fiú esetén Olivér, Marcell, Bálint, Dániel lett volna.
üdv: 31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!