Baj ha kimarad a vacsi?

Figyelt kérdés

17 hónapos.

Reggelizik 8-9körül (szopi)

Tízórai 10-11 között(igazából reggeli, mert tojást, kenyeret, cerbonát, zabkását szokott enni)

Ebéd 13kor

uzsi 16kor (ma elcsúszott az uzsi 6ra, és most így kimarad a vacsi)

2017. jan. 5. 20:22
 1/4 Snorri ***** válasza:
Ez konkrétan 3 étkezés 5 helyett. Mert 1 éves kor után nekik olyan a tej, mint nekem a reggeli kávé. Én odafigyelnék, hogy legyen 5. Így nem is eszik pl gyümölcsöt. Mondjuk nem tudom mit ebédel, vacsizik, de az sem jó neki, ha egyszerre sokat eszik.
2017. jan. 5. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó, most az egyszer biztos túléli (legfejjebb nem tud elaludni az éhségtől vagy éjjel felébred), de ha ez rendszeres, akkor iszonyú kevés.
2017. jan. 5. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:

a védőnő 3 hete azt mondta h szoptatás mellett 3 étkezésnek kell lennie.

alapból 4szer szokott enni.

a súlya pont jó...

uzsonnára szokott gyümölcsöt enni

2017. jan. 5. 21:11
 4/4 Snorri ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy ahány védőnő, meg orvos, annyi vélemény. :-) Én azt hittem rendszeresen 3 az étkezések száma. A 4 azért más, plussz tej. Akkor szerintem minden oké, 1-1 alkalomtól nem lesz baja:-)
2017. jan. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!