Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden kismama ENNYIRE lebutul...

Minden kismama ENNYIRE lebutul szülés után?

Figyelt kérdés
Már terhesség alatt is szétszórt voltam és amióta megszületett a lányom, kicserélődtem, szó szerint butább vagyok, mint valaha. Már számtalan helyen és ember előtt beégtem, a másnapot aznapra szervezem, miközben végig a másnapról beszélek, 40 fokban beöltözök, hidegben nyári szoknyát veszek fel, mindent elfelejtek, még szavazni is elfelejtettem elmenni mindkét alkalommal, pedig nem mondom, hogy nem beszéltem róla!!! Meg elindulok valahova, hogy elviszek valamit, de a vinni valót otthon hagyom... Annyi háttér van, hogy 8 hónapja ugye felkelek a picihez, meg az utóbbi 1 hónapban volt kb. 1 hét, amikor 1-2 órákat aludtam. Most egy kicsit jobban vagyok, h volt kb 4 éjszaka, amit végigaludtam, de sokszor emberek közé nem merek menni, mert annyira gáz dolgokat művelek.
2010. máj. 4. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Terhesség alatt én is szétszórtabb voltam, aztán szülés után pár héttel ez helyre is állt. Hát nem tudom, azért elég vicces amiket mesélsz :) Nálam nem mondható ennyire kaotikusnak a dolog, inkább úgy mondanám hogy vannak ilyen napjaim, most már szerencsére egyre ritkábban. Igaz nekem 13 és fél hónapos a lányom, de mikor kisebb volt sem volt ennyire vészes. És próbáltad már összeszedni magad ?

Nekem ha nem alszik és én sem tudom kialudni magam akkor inkább ingerült vagyok.

2010. máj. 4. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:

A hormonok miatt most csak a babádra összpontosítasz, erre rárakódik a kialvatlanság, amit írsz.

Idővel javul, addig meg türelem magaddal szemben! :o)

2010. máj. 4. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Ingerült is vagyok, ha nem alszik, bár már igen, kezdem magam összeszedni, amióta jobban alszik. Remélem, elmúlik, mert nagyon rossze ez így, mindig mindenben precíz voltam és pontos. Most meg egy időpontra szervezek 5 dolgot és utána nézek, hogy mi van. :/
2010. máj. 4. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
10 hónapos a babám, de még mindig ilyen szétszórt és feledékeny vagyok :( engem is teljesen kiborít :(
2010. máj. 4. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, én is ilyen szétszórt vagyok, pedig már két éves a kisfiam :) Múltkor elindultam otthonról, gyerek pont a nagyinál volt. Gondoltam leviszem a szemetet ha már megyek valamerre. Kérlek szépen, elvittem magammal a szemetet a belvárosig, busszal. Gondolom kicsit sem néztek hülyének :D

Másik kedvencem, de ez gyakran megesik, hogy kijelentem, "Na, most akkor rendet rakunk!" ezek után a lakás egyik pontjából a másikig elmegyek, majd vissza, majd megint ugyan oda, de közben nem csinálok semmit, aztán el is felejtem, hogy mit akartam, és leülök körmöt reszelni. De lehet, hogy én csak ráfogom, hogy szülés után lettem ilyen, mikor amúgy is szétszórt voltam. Ezt nem butaságnak nevezném, csak figyelmetlenségnek. Pláne, hogy mióta gyerekem van, sokkal jobban tudok pl. érvelni, logikusan gondolkodni, stb., már persze ha akarok :)

2010. máj. 4. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:

hát én meg se érvelni, se logikusan gondolkodni nem tudok. Értelmes mondatokat is azóta tudok alkotni, mióta szó-szó alszik a gyerek éjjel, vagy a párom kel fel hozzá

de ez a szemét dolog tipikus. ez tiszta én.

2010. máj. 4. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Én mindig mindent felírok, különben én is elfelejtenék mindent.

Ha pedig hülyeségeket beszélek, megkérdezem a másikat, hogy "ugye te is tudsz hülyéül?" általában mindenki veszi a lapot :) és mindig megértik, mit gagyogok.

2010. máj. 4. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam az rendszeres,hogy felírok valamiket,hogy mit kell venni,vagy megkérdezni a dokitól,és tuti mindig otthon marad a cetli :-)
2010. máj. 4. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Én kb ilyesmiket mondok: a Ne hallgasd hangosan helyett:

Ne hangosd hallgasan...szép mi??!!

2010. máj. 5. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!