Miért harcolnak egymás ellen az anyukák, ha bölcsiről van szó?
Túl sokat foglalkozunk egymással.Mindannyiunknak megvan a maga véleménye és hihetetlen,de nehezen dolgozzuk fel,ha a másiknak eltér a miéntől.Nők vagyunk,na.
Ez már jelenség,mindenre kiterjed,ha észre vetted,itt is mindennaposak a viták.
Kornrétan ebben a bölcsis támában nem vagyok még érintett,de hamarosan eljön az ideje,hogy az leszek.
Ha muszáj lesz beíratnom a kisfiamat,hát muszáj lesz.Ha nem,úgy még jobb,de minden esetben a legjobbat szeretném neki adni és minden szülő erre törekszik,nem?
-mg
Szerintem ez nagyon nagyrész a környezeten múlik, és a családon. Én pld. nem adom bölcsibe, mert szép, nyugis helyen élünk, sok gyerekkel a környéken, játszótér, szomszédok, barátok, család, mindenki itt van körülöttünk.
De ha pld. élnék egy panelben valahol, a környéken sehol senki, akivel lehetne néha beszélgetni, sétálni egyet, akkor valószínűleg hamarabb adnám bölcsibe a gyereket, és visszamennék dolgozni.
És akkor még az anyagiakról nem is beszéltünk, mert az a másik nagyon fontos. Van, aki megengedheti magának,hogy otthon maradjon, és sajnos van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!