Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák. Másnak is fáj nagyon...

Anyukák. Másnak is fáj nagyon a háta?

Figyelt kérdés
14honapos lányom egy örökmozgó. Egész nap csak kell menni vele. Már régebb kezdett fájni a derekam a sok cipeléstől, hajolástól, menéstől. De mostanában már sokszor ugy ébredek fel hogy fáj a derekam , hátgerincem és a nyakam is :( egész nap ezzel a fájdalommal lenni nem kellemes. Az a kérdésem hogy ahogy a lányom nő , és megérti hogy nemcsak ő létezik , és tudok egy kicsit pihenni , ne csak velefutkározzak , őt emeljem , akkor megszünik a fájdalom? Természetes hogy ennyire fáj , másnál is előfordul , vagy nézessem meg magam dokival ?
2016. dec. 23. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem múlt el.
2016. dec. 23. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem természetes.

Tornázz, nyújts, figyelj hogy helyesen emeld (egyenes derékkal, nem pedig kétrét görnyedve, gyógytornásztól is kaphatsz tippeket...

16 hónapos a lányom, még nem indult el, folyton cipelni kell, két hónapja megint csak ringatva (állva, mert ülve kimászik) alszik el, nem is pehelysúlyú, én se vagyok tini, de csak időnként fáj és akkor is inkább attól, hogy gyalog megyek bevásárolni és felmálházom magam ~20 kilóval (amit nem kéne).

2016. dec. 23. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a harmadik gyerek születése után jött elő lumbágó formájában, sajnos olyan szinten, hogy 2 napig mozdulni is alig bírtam. majd 1 hétig járókerettel közlekedtem, szörnyű volt.

1 hónapos volt épp a pici, borzasztó volt, mert ellátni sem tudtam segítség nélkül.

Mivel szoptatom, így nem kaptam sem injekciót, sem gyógyszert, sem kenőcsöt.

Azóta nagyon figyelek a fekvésnél, emelésnél, mindenféle házimunkánál rá. Plusz magnézium és glükozamin, meg aztán rá egy hónapra a csontkovács segített. De ez valószínűleg tartós marad, így havonta megyek masszőrhöz vagy csontkovácshoz, hogy ne jöjjön újra elő ilyen erős formában.

2016. dec. 24. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!