Miért várjátok ennyire a családit, meg a gyest? Ennyire nincs pénz hó végére?
Szerintem a többség nem akart kötekedni, sőt. Csak egyszerűen felesleges állandóan kérdezgetni, főleg ha még SMS-t is kap a banktól. Nekem tök logikus, hogy amíg nincs sms, addig nincs pénz. De szerintem is mindig ugyanakkaor utalják a pénzt, úgyhogy be kell osztani okosan, ha tudjátok hogy ilyen szűkösen álltok.
Utolsónak : Te sem bírod kötekedés nélkül? Miért nem ugrottál tovább?
A kérdésre: azért várjuk ennyire a családit ,mert annyi a számla meg a fizetnivaló ,hogy egyszerűen ezt a pénzt nem lehet beosztani. Mindennek van határa . Ez is elfogy.
Apum 70ezret keres anyum 65öt és ebből élünk 4en. Van mit fizetni ezért várják ennyire az emberek. Ha zavar ne foglalkozz vele ,de mindenkinek szíve joga ,hogy idegeskedik-e miatta vagy sem. Tudom,hogy sokan miért várják ennyire és ezt meg kell érteni.
De aki ilyen kérdést tesz fel: "hogy mikor érkezik a családi, meg a .... " - azt az illetőt kielégítik a válaszok amit kap? mert nem hiszem!
- ha azt kapja válaszol hogy nekem már megjött, akkor ideges lesz, hogy neki miért nem!
-ha azt írja valaki hogy neki még nem jött meg, akkor megnyugszik tőle? ugyan úgy nem lesz pénze tőle...
Szóval nagyon nem értem, kicsi értelmetlen!
Sajnos van egy határidő amég utalnak illetve kézbesítenek, annál előbb megérkezhet, de ha nem akkor meg kell várni a határidőt amég utalják, illetve kézbesítik! nem lehet mást tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!