Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért várjátok ennyire a...

Miért várjátok ennyire a családit, meg a gyest? Ennyire nincs pénz hó végére?

Figyelt kérdés
Úgyis tudjátok, hogy utalják. Nem értem egy két nap miatt miért kell ennyit parázni, úgyis megjön.
2010. máj. 3. 09:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
ezt én sem értem, hogy miért kell minden hónapban egy tucat ilyen témájú kérdést kiírni.... nem is értem!
2010. máj. 3. 09:38
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
igen!képzeld ennyire nincs pénz a hónap végére!örülök hogy te nem vagy ebben a cipőben!és egyébként én sem segélyből élek,van férjem aki dolgozik és én is kapom a gyedet,mégis ilyenkor már jól jönne!
2010. máj. 3. 09:41
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos néha az az egy két nap is sokat számít. Egyre többen lesznek-leszünk így ezzel. Sajnos.
2010. máj. 3. 09:42
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Mi sem vagyunk gazdagok, sőőőt. De én sem értem.

Tudom, hogy minden hónap 2.munkanapján jön és addig osztom be ami van.

Ha akkor nem jönne akkor már aggódnék:)

2010. máj. 3. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem is az a típus vagyok, aki itt kérdezgetni minden hónapban, hogy mikor jön, meg megkaptátok-e már. Ettől függetlenül már jól jönne, mert van összesen 600 forintom, és nincs egy darab pelenka sem a lakásban. Holnapig valamivel ki kell húzni. Ettől függetlenül nem kenyerem a sopánkodás, mert ettől nem lesz pénz hamarabb. Most így jártam, amúgy nem szokott azért ilyen durva helyzet előállni, de hát mostmár késő bánat.
2010. máj. 3. 09:47
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Sok kicsi sokra megy főleg így a hónap vége után.
2010. máj. 3. 09:53
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
nem az a baj, hogy valakinek szüksége van rá, hanem hogy mi a francnek kérdezgetik itt idegenektől akik talán az ország tök más felén élnek, máshogy kapják.... és ráadásul minden áldott hónapban ez van
2010. máj. 3. 09:57
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Naptárról nem hallottatok csajok?

Tényleg havonta kismillió kéréds van, és kismilliószor belinkelik, bemásolják, hol mikor utalnak, hozza a postás.

Nálunk is van olyan hónap, amikor több nap marad a pénz végére... Mégsem kérdezgetem, jön e.

Pestieknek holnap számlán.

Amúgy rákerestem neten, és szépen beírtam a naptárba, így a párom is látja mikor kapok pénzt, meddig kell arra számolnia kérek tőle.

Egy kártyanaptár is megteszi, amin bekarikázza az ember, vagy az, mikor indítják az utalást, vagy az érkezést, vagy mindkettőt. És nem lenne tele hó elején az ilyen kérdésekkel az oldal, hogy lesz e ma, és a minekkérditeknemmaradtpénzetek...

2010. máj. 3. 10:14
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
nem muszáj válaszolni szerintem,de ha jobban megfigyelitek,akkor már szinte minden kérdés ismétlés.
2010. máj. 3. 10:32
 10/16 anonim ***** válasza:
44%

Én meg azt nem értem, hogy akit nem érint, az miért foglalkozik ezzel? Miért nem hagyja figyelmen kívül?

Nehéz nem kötekedni??????

2010. máj. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!