Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Izlandi zúzmó nektek bevállt...

Izlandi zúzmó nektek bevállt köhögésre?

Figyelt kérdés

Ezt kaptam a patikában ma. 1,5 éves. Be van rekedve és száraz köhögése van.

Még egy kérdés. Ma lesz este a faluban gyertyagyújtás énekkar stb ti elvinnétek? Kb negyed hatkor kezdődik és 7 kor lesz vége. Természetesen jól felöltöztetném. Ilyenkor jót tesz a friss levegő jól tudom?

2016. dec. 18. 14:21
 1/8 anonim válasza:
0%

isla ? A dobozara 4 eves kortol van rairva...

Mivel ez paszta tabletta formaba ontve ... Szerintem egy 1.5 eves gyerek nm tudja el szopogatni

En is szedem de nm nagyon vettem eszre javulast de azert jobb lett egy kicsivel

En a Isla Cassis t szedem ( feketeribizli plusz C vitamin )

Tobb izben is van

2016. dec. 18. 14:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ízlandi zúzmó. 1 éves kórtól lehet használni. Szirip. Te mit olvastát, milyen isla?
2016. dec. 18. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nem igazán vált be. Száraz köhögésre Sinecod cseppet adok, de azt is csak este és csak akkor, ha nem tud a köhögéstől aludni. Éjjelre a felvágott hagyma is segít, az ágya közelébe kell tenni. Ha nincs láza, nyugodtan elviheted a gyertyagyújtásra.
2016. dec. 18. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Este hetkor nem lennek az utcan beteg gyerekkel.
2016. dec. 18. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon bevált! Pár nap alatt jobb is lett! Énis megkostoltam mert kiváncsi voltam mlyen az ize nagyon finom, és még használ is! Férjem is rászokot ő is ezt használja.
2016. dec. 18. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekunk most mar sokadszorra nem hasznalt semmit.
2016. dec. 18. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált ,illetve sok tea hogy ne száradjon ki a torka ,és én elviném jol felöltöztetve mert hidegbe kevésbé fog köhögni.
2016. dec. 19. 05:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Elvittem nem köhögött és az orra sem folyt. Éjjel sem köhögött annyira.
2016. dec. 19. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!