Hosszan tartó hurutos köhögésre, sárgás orrfolyásra adnátok gyógyító tippeket?
Másfél hete vagyunk itthon az oviból. Erős köhögéssel, orrfolyással indult a dolog. A dokinéni antibiotikumot írt, mert mindkét gyereknek húzott egy kicsit a tüdeje. Ez már rendeződött, de még mindig hurutosan köhögnek, és egy-egy hapci után állig lóg a produktum.
Amit eddig adtam: Béres csepp+vitamin, köptető, mézes tea fahéjjal, sós, hideg párás inhalálás, hagymatea, Calcimusc.
Minden tippet hálásan fogadok. Ja, a gyerekek 3,5, 5,5 évesek.
köptető Ambroxol
ha fulladnak plusz hörgőtágító (amit nekönk mindig felír a doki a köptető mellé)
Nem fulladnak, csak az elején kellett a Ventolin. Köptetőt kapnak. Reggel Terpinit, délután meg Ambrobenét, mert az inhalátorral is adagolható direktben.
Valami egyéb házi praktikád nincs esetleg?
Én Sinupretet szoktam adni, az gyorsan és hatékonyan folyósítja el a váladékot és így hamarabb kiürül.
Köptetők közül a terpini tényleg nagyon jó, de én úgy tudom, hogy azt napi 3x kell adni, akkor az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!