Anyukák akik több évig voltatok otthon hogy ment a munkába állás?
Figyelt kérdés
Van két gyermekem( 4 és 7 évesek). Végre találtam munkát 8-4-ig. Nagyon felek az elszakadástól. Könnyen vissza lehet szokni? Gyerekek sem sínylik meg ugye? Biztos sokan már korábban átéltek ezt, ez most nekem nagyon fájdalmas viszont boldog vagyok, hogy végre én is megtalaltam a munkám.2016. dec. 15. 09:01
11/13 A kérdező kommentje:
Most már így lett a nagyobbik szoktatva meg nem akar ott enni. Mama el tudja hozni, nekem nagyon fognak hiányozni 😊
2017. jan. 1. 23:30
12/13 anonim válasza:
Hát előbb utóbb akkor is meg kell szokni. Hét éves, igazából már iskolás korú. Eszembe nem jutna anyámat vagy anyósomat napi szinten erre befogni, más az, ha időnként értük kell menni, és más, hogy minden nap ez a feladat. Suliban is ez lesz? Mert elvileg négyig kötelező a suli. A miénkben sehogy nem is lehet kijatszani, itt egész napos tanítás van. Mondjuk nekem fura, ha egy heteves nem bír ki 8 órát az oviban, pokol lesz neki a sulit megszokás.
13/13 A kérdező kommentje:
Suliba4-ig lesz. Köszönöm a válaszokat.
2017. jan. 6. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!