Neveznétek a kisfiatokat Attilának? Van Attila nevű kisgyerek a környezetetekben?
Jó, én leírtam, hogy hogy tudom, nem akartam ezzel senkit se megsérteni.. Bocsánat, tévedtem. Engem kicsit sem érdekel, hogy magyar név-e. Az a lényeg, hogy szép.
Amúgy az Etele "formája" is nagyon tetszik, de a vezetéknévhez az sajnos nem illik. :/
Egyébként a wiki tenyleg azt irja, hogy german etedetű..., csak egyetertek azzal aki szerint nem az.
Nekem mar nem lesz tobb gyerekem, de, ha lenne elgondolkodnek ezen a neven, mert most ahogy izlelgetem nagyon megtetszett.
Vegre egy normalis nevrol kernek itt velemenyt. Nem Ricardo es Krisztofer kozottrol kell valasztani.
Hatarozottan adnam ezt a nevet. Nalam meg a Tamas jihetne szóba.
A mi kisfiunkat Attilának fogják hívni, már bámelyik nap megszülethet. :)
A környezetünkben nincs Attila nevű kisgyerek, azért is választottuk ezt, mert az ő korosztályában nem lesz tucatnév, mégis egy szép magyar név. (Szerintünk) :)
Nekem is tetszik a név :-)
Sajnos a vezeték névhez nem passzolna....igy a fiam Alex lett :-)
Most pedig úgy néz ki, kislányunk lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!