Szult valaki mostanaban a Honved korhazban?
Én ősszel szültem ott, első baba. Azt nem tudom, hogy korábban hol volt a szülészet, s hogy milyen volt. Szépen felújított, mondhatni barátságos mind a vajúdó, mind a kórtermek. Nagyon meg voltam elégedve mindenki munkájával, annak ellenére is, hogy nem választott orvosnál, hanem ügyeletesnél szültem, ráadásul császármetszés lett belőle. A kórterem 3 ágyas, 24 órás rooming in, sok segítséget kaptam a szoptatáshoz, ha kérdésem volt, segítettek abban is. Bár nekem nem volt nagyon tejem, így az első két nap eléggé stresszeltem magam.
A látogatói folyosón lehet fogadni vendégeket, a szobákat kívülről határolja ez a folyosó, belül pedig a szülészeti osztályra nyílnak. Ezt szigorúan is ellenőrzik, h ne jöjjenek be látogatók. Oda lehet tolni az ablakhoz a babát megmutatni, utána meg a folyosón beszélgethetnek az anyukák a látogatókkal. Én ennek utólagosan jobban örültem, mintha minden rokon végigfogdosta volna az újszülöttet. A szobák nem túl nagyok, nem is férne el 3 család egyszerre.
Ja, és őrülten fűtenek, készülj fel, kb. 28 fok biztos volt a kórteremben.
Ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!