Kiábrándultam a páromból szülés óta :- ( ( Mit csináljak?
Már nem kívánom, külön alszunk, igaz eleinte a baba miatt. A fiam már másfél éves, de már nem is jön, hogy átmenjek mellé a hálónkba aludni. Nagyon eltávolodtunk egymástól, de erről ő is tehet, mert megszokta azelőtt, hogy mindig én "babusgattam", szülés után meg örültem, ha meg tudtam ebédelni normálisan. Úgyhogy ő sem közeledett, én sem. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltunk azóta együtt. Most beszélgettünk és akar még egy gyereket! De minek?? Azt mondta van esély, hogy rendezzük a dolgainkat, de én már nem is kívánom, még a puszit sem. Más is távolodott már így el a párjától? A szexhiány lehet a kiábrándulás oka? Én nagyon szégyenlős vagyok, ilyen plöttyedt cicikkel hogy kezdeményezzek szexet? Neki kéne, nem? Jó lenne, ha bizonygatná, hogy kívánatos vagyok még. De ő se jön, ez a gáz!
Ha vitázunk, akkor vagy a pénz miatt, vagy azon, hogy miért jutottunk idáig. Pedig szerelmesek voltunk a babánk előtt! Most meg elmúlt? Másokat összehoz a gyerek, mi meg szétmegyünk :-( Azért sajnálnám...
ha olyan férfi, aki nem képes kimutatni, amit érez, amint írod, akkor biztosan nem most lett ilyen, hanem már akkor is ilyen volt, mikor megismerted. Ezt nem róhatod fel neki vétségül, hiszen alapból ilyen a természete. Ismerek ilyen embert. Nem tud megváltozni. Különben te kezdted ezt az egész helyzetet, neked is kell befejezned, ezzel tisztában kell lenned. Hajrá! Úgy látom, a szándék már benned van. Ha gátlásos vagy, csináljátok töksötétben. Annak is megvan a varázsa, mindent tapogatni kell :). Az én párom is állandóan fújja, hogy nagy lett a kufferom, de amikor kufircolni kell, akkor már mindjárt nem bánja, hogy mekkora!:D Hidd el, a férfiak nagy többségét nem érdekli, hogy néz ki a nő. Az én párom például kinyúlt mackónaciban, zsíros hajjal is képes rámgerjedni, már rájöttem, hogy szexis fehérneműben sem érek el nála nagyobb sikert. Viszont a gyertyafényes pizza jobb neki, mint valami afrodiziákum. Légy kreatív. Sajnos, akárhogyan is szépíted, rajtad van a kezdeményezés terhe, te kell megtedd az első lépést. Írd meg feltétlenül, hogy az éjjel nála aludtál-e!
(A)
ja, és ti sosem öltözködtök egymás előtt, mindíg garbóban meg nyakignadrágban lát? Nem hiszem el, hogy másfél év alatt nem vette még észre, ha megváltozott a bőröd, a melled (már ha tényleg, és nem te túlzod el egy kicsit). Hidd el, a férfit baromira nem érdekli, hogy nézel ki:) És nincs hogy csalódjon benned, ha kedvében jársz (érted, ugye???!!!)
(A)
Szia! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy azért még kívánod a férjed közelségét, holott azt írtad hogy még egy puszi sem hiányzik. Nekem úgy tűnik mégis hiányzik, csak nem mered bevallani, mert a férjed nem mondja ki hogy neki bizony hiányzol. Ő inkább beletörődött a helyzetbe nekem úgy tűnik.
Ha te nem lépsz marad is így a helyzet, pedig ez neked rossz. Vannak férfiak akik nem fognak lépni ilyenkor, ezzel nem tudsz mit csinálni, hagyd ezt a részét inkább, közeledj te a párodhoz. Nem kell egyből ágyba ugrani, ha eddig így ment még 1 hétig is simán menni fog szex nélkül. Meg különben is a szex nem csak a közösülést jelenti, annyi módon lehet kényeztetni egymást ha odáig eljuttok. De ha nem lépsz akkor előbb utóbb ennek vége lesz, pedig egy kis család vagytok.
Sok erőt kívánok neked és remélem észbe kapsz és félreteszed egy kicsit a haragszom a férjemre érzésedet! :))
14:13! Igazad van Neked is! Jóhogy hiányzik!! Csak ez a fránya büszkeségem. Nem megyek vele semmire, mégis nehéz újra gyengédnek, gondoskodónak lenni a párommal szemben. Ő mindig olyan kis önző volt, elvárta a szeretgetést, én meg szívesen kényeztettem, de már jól esne, ha engem is babusgatna valaki!!!
Megpróbálom megtenni az első lépéseket felé, remélem nem fogok "beégni".
Köszi Nektek!
szia! Na, mire jutottatok az este?
(A)
Sziasztok! Régen írtam már...
Azóta rendben vannak a dolgaink, egymásra találtunk, újra szeretjük egymást (gyakorlatban is) :-))) Iszonyú mély gödörben voltunk, de túl vagyunk rajta. Belegondolni is rossz, hogyha ilyenkor jön egy 3. (csábító, szerető), akkor biztos szétmegyünk :-( Szerencsére egyikünk sem gondolta komolyan, hogy ez a kapcsolat így érjen véget, úgyhogy a megmaradt mélyen lapuló szeretet újra összehozta a családot :-))
(Persze nekem kellett kezdeményeznem, de olyan aranyos és türelmes volt végig, hogy butaság volt eddig várni. Fura, hogy mint utóbb kiderült, mégsem ismertük meg egymást teljesen, ez a helyzet nagyon új volt számunkra.)
Köszönöm Nektek a kedvességet és a bíztató szavakat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!