Téves eredményt mutathatott ki a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban tesztet csinaltam (Amazon terhességi teszt) mivel érintésre érzékenyek voltak a melleim, viszont a teszt eredménye negatív volt. Viszont a melleim ugyanúgy duzzadtabbak, de már érintésre nem fájnak, viszont ugyanúgy kitapintható benne a tejcsatorna. Téves eredményt mutathatott ki a teszt? Egyébként más terhességre utaló jelet nem erzek. Már van egy kislányom, de mikor vele voltam várandós akkor pl. a melleimnél nem éreztem olyat, hogy fájt volna érintésre, aztán rá pár napra elmúlt volna. Ezért is kérdezem azoktól akik esetleg tudnának segíteni válaszukkal, mert én a terhességem alatt nem éreztem ilyet, mondjuk igaz nem egyforma tünetekkel jár, ha valaki várandós. Volt már valaki esetleg úgy, hogy a fent említett, vagy bármilyen terhessegi teszt téves eredményt mutatott ki? Előre is köszönöm a válaszokat!2016. dec. 9. 22:23
1/4 anonim válasza:
A tüneteknek más oka is lehet de egyetlen bolti teszt sem tévedhetetlen. Vegyél egy másikat, lehetőség szerint másik márkát az fogja legjobban megválaszolni a kérdést.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszöinöm a választ, akkor újra tesztelem egy másik tesztel.
2016. dec. 9. 22:35
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyanez a teszt mensi előtt 3 nappal pozitívat mutatott délutáni vizeletből. Bár nekem vannak tüneteim és nagyon boldog vagyok remélem igaz...
4/4 anonim válasza:
A mellduzzadás nem terhességi tünet. A kimaradó menstruáció az. Arról meg éles elmével nem nagyon írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!