Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt már úgy valaki, hogy a...

Járt már úgy valaki, hogy a pelenka miatt volt kiütéses a babája popsija?

Figyelt kérdés
És ha igen, az milyen márka volt?
2016. dec. 9. 20:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsot 😊
2016. dec. 9. 23:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Pamperstől volt kiütéses, libero vált be. Krémnek neki a sudocream jó és csak a neogranormon popsitörlőt bírja.
2016. dec. 10. 14:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Tehát a popsitörlő sem mindegy? 😯
2016. dec. 10. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Popótörlőből se túl jó néhány babánál,ha teli van illatanyagokkal stb... bár nálunk pelusból a Libero vált be, a narancs Pamperstől meg a zöldtől is kiütéses lett..viszont a popótörlőből meg jó a Pampers.. :D Popsikrémből a Patikáriumos vált be, minden mentes.. :)
2016. dec. 10. 16:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekünk pelusból a Libero, törlőkendőből a Neogranormon Sensitive vált be. De ez nagyon változó, tényleg ki kell tapasztalni.

A legjobb popsikrém viszont szerintem a Manna Popsikrémje. Nagyon szeretjük, szinte sosem piros a feneke, fogzáskor 2-szer volt, hogy kezdett picit előjönni, olyankor elővettem azért a Sudokrémet is, egy nap alatt elmúlt.

2016. dec. 10. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, védőnőm mondta, és én osztom a véleményét, hogy nem érdemes a Neogranormont / Bepanthent / Sudocremet állandóan kenni, csak ha tényleg piros a popsi. Mert különben megszokja a bőre, és piros bőrre sem fog használni. Ő a gyógyszertárit javasolta állandóra, én ezt váltottam ki a Mannáéval.
2016. dec. 10. 21:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekünk a DM es Muller pelus valt be, a többitől piros pöttyös v gennyes pöttyös lett.

Sima gyógyszertári krémmel kenem ha szép a bőre, ha van valami akkor sudokremmel, csak ezt vettem. Lassan múlik el ha kijon rajta, a levegő és sima vizes lemosas segít a legjobban.

2016. dec. 12. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, a Libero vált be, popsitörlőből a Babydream rózsaszínje.
2016. dec. 12. 10:34
 19/20 anonim válasza:

Mi is ugyanígy jártunk a Liberótól is! A kislányomnak nagyon érzékeny a bőre.

Mi végül a Pommette és a Molfix pelust használjuk felváltva. Pesterzsébetiek vagyunk itt vásároljuk egy Gregersen pelenkaszaküzletben. Ott segített az eladó, mikor már teljesen kétségbeestem, hogy mit vehetnék, ami jó lesz a kislányom érzékeny bőrére. Nekünk ez bevált nagyon, mind a kettő! Pedig ezelőtt még csak nem is hallottam róluk!

Szerintem keresd meg őket, lehet van webshopjuk is( meg facebook-juk, az tuti, mert követem is őket), ja a másik meg, hogy olcsóbb is mint a pampers, meg a libero...

Egy próbát megérhet!Amúgy a popsijára pedig shea vajat használnuk, egyáltalán nem irritálja. :)

2016. dec. 20. 08:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Fiamnak is shea vajjal kentem és nagyon nem volt jó neki.
2016. dec. 21. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!