Járt már úgy valaki, hogy a pelenka miatt volt kiütéses a babája popsija?
Nekünk pelusból a Libero, törlőkendőből a Neogranormon Sensitive vált be. De ez nagyon változó, tényleg ki kell tapasztalni.
A legjobb popsikrém viszont szerintem a Manna Popsikrémje. Nagyon szeretjük, szinte sosem piros a feneke, fogzáskor 2-szer volt, hogy kezdett picit előjönni, olyankor elővettem azért a Sudokrémet is, egy nap alatt elmúlt.
Nekünk a DM es Muller pelus valt be, a többitől piros pöttyös v gennyes pöttyös lett.
Sima gyógyszertári krémmel kenem ha szép a bőre, ha van valami akkor sudokremmel, csak ezt vettem. Lassan múlik el ha kijon rajta, a levegő és sima vizes lemosas segít a legjobban.
Mi is ugyanígy jártunk a Liberótól is! A kislányomnak nagyon érzékeny a bőre.
Mi végül a Pommette és a Molfix pelust használjuk felváltva. Pesterzsébetiek vagyunk itt vásároljuk egy Gregersen pelenkaszaküzletben. Ott segített az eladó, mikor már teljesen kétségbeestem, hogy mit vehetnék, ami jó lesz a kislányom érzékeny bőrére. Nekünk ez bevált nagyon, mind a kettő! Pedig ezelőtt még csak nem is hallottam róluk!
Szerintem keresd meg őket, lehet van webshopjuk is( meg facebook-juk, az tuti, mert követem is őket), ja a másik meg, hogy olcsóbb is mint a pampers, meg a libero...
Egy próbát megérhet!Amúgy a popsijára pedig shea vajat használnuk, egyáltalán nem irritálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!