Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok családja beleszólna abba, hogy lesz még egy babátok?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Viszont a párom családja nem akarja a babát, mert minek nekünk két gyerek stb. Irigyek vagy mi van?
2016. dec. 7. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg apósod úgy gondolja, bőven elég neki egy gyerekkel együtt élni, erre jön a következő úgy, hogy neki ebbe még beleszólása sem lehet. Hát elhiszem, hogy nem örül. Éljetek külön életet, és akkor tényleg senkinek semmi köze nem lesz hozzá.
2016. dec. 7. 13:35
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk is beszóltak az összesnél. És? Egy éve nem is láttam őket, magasról teszek rájuk.

Most ott laktok, később meg majd máshol. Ha az lenne a gyerekvállalás feltétele, hogy mindenkinek meglegyen a tervezett gyerekszámhoz szükséges szobaszám a saját tehermentes ingatlanban, magas jövedelem és tekintélyes megtakarítás mellett, akkor az ide beszólók 90%a nem létezne.

2016. dec. 7. 13:47
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
minek szultok masok nyakara? komolyan nem ertem.
2016. dec. 7. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert náluk laktok, tehát kihatással lesz az ő mindennapi életükre, hogy gyerekbömbölést kell hallgatniuk éjjel-nappal. Akkor is, ha adtok le pénzt. Menjetek szépen külön albérletbe, már az első gyereket se kellett volna odaszülni. Ha külön éltek, senkinek semmi köze hozzá, de egy fedél alatt érhető, ha véleményük van, hiszen rájuk is hatással lesz a baba érkezése. Ez az ok röviden.
2016. dec. 7. 13:57
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
Te már máskor is kérdeztél. Nálatok minden pénzt a nyugdíjas apósod kezel...Ha ennyi pénzetek van,miért nem költöztök külön?
2016. dec. 7. 13:59
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Úgy néz ki terhes vagy?-még nem is biztos, de már nem akarja a család?
2016. dec. 7. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

Én semmit nem szóltam.....amikor a másodikkal voltam terhes előadta anyós,hogy milyen marha jó döntés volt,hogy a második után elköttette magát mert bőven elég annyi gyerek és ő nem akar beleszólni,de gondolkodjak a dolgon.

Ő elmondta amit akart nekem meg az egyik fülemen be a másikon ki és ennyi volt. A férjemmel 3 gyereket szerettünk volna,de ezt nem kötöttük senki orrára... saját külön házba lakunk, dolgozzunk mind a ketten (kivéve amikor a már 3 gyerek miatt gyed végéig itthon voltam velük) anyóstól soha semmilyen segítséget nem kértünk (szüleimtől se kértem soha gyerek felügyeletet mert ők elég messze laknak) betegségeket stb együtt szépen mindig megoldjuk férjemmel. Így fel se húztam magam anyós kijelentésén mert semmibe nem függünk tőle.

2016. dec. 7. 14:13
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Külön kell költözni.

Anyósom bármikor szívesen lát minket,akármennyi gyereket akarunk,mindnek örülne,mindre vigyázna,ha mennünk kéne az albérletből,mehetnénk oda,de már közösen kijelentettük,sosem élnénk egy fedél alatt akármennyire is kedveljük egymást,mert mundenkinek megvannak a saját szokásaik,amiket más nem biztos hogy tolerál,állandó feszültség meg nem kell senkinek.

2016. dec. 7. 14:32
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
Miután náluk laktok, érthető, hogy beleszol. Én se értékelném, ha az anyósom, aki nalunk el, egyszercsak beallitana egy gyerekkel/pasival/macskával
2016. dec. 7. 16:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem az a velemenyem, hogy a csaladbovitest mindenkivel meg kell beszelni, akivel az ember lanya egy haztartasban el es felnott. Ha apos hazaban eltek, akkor ki kellett volna kerni a velemenyuket, nem pedig bejelenteni, hogy jon a kisteso. Oke, hogy fizettek, ez termeszetes. De eggyel tobb embert kell "elviselniuk" hamarosan. A nyugodt nyugdijas eveit nem mindenki akarja azzal tolteni, hogy kisgyerekek uvolteset hallgatja. Alapvetoen nekem nincs bajom azzal, ha valaki a nagyszulok hazaba szul gyereket, amennyiben ez mindenkinek megfelel ugy, ahogy van. De lathatoan ez nalatok nem igy van. Szerintem jogosan adjak tudtotokra a nemtetszesuket. Es sanszosnak tartom, hogy nem az irigyseg miatt.
2016. dec. 7. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!