Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyiket választanátok? Hanga?

Ti melyiket választanátok? Hanga?

Figyelt kérdés

Kislányom szeptember elején született, névnapok a következők lehetnek (egyik sem főnévnap, a net szerint legalábbis). Ha asztali naptárban megnézné valaki, melyik van benne, azt is megköszönném :) Az én notesz-naptáramban egyik sincs.

Aug.31.

Febr. 09.

Márc.18.

Máj.18.

Ha van Hanga nevű ismerősötök, mikor tartja a névnapját? Én a májusi felé húzok, de jó lenne tudni, mi az általános

2016. dec. 5. 09:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A május 18. nincs benne a naptárban. Lehet, hogy van olyan, amiben benne van, de általában nincs benne.

Nekem is 3 hivatalos névnapom van, ebből 1 egyik naptárban sincs benne.

2016. dec. 5. 10:44
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem is értem, ha olyan napon akarod tartani, amikor nincs a naptárban, akkor nem mindegy mikort? Bökj rá találomra egy napra, és tartsd akkor!

Ha neked ennyire fontos volt, hogy ne legyen közel a névnap a születésnaphoz, akkor miért nem választottál olyan nevet, ami totál messze van? Ja, hogy ez tettszett. Akkor ne válogass, akkor van, akkor akkor van.

Az én naptáramban is csak az augusztus van. Akit ismerek Hangát, az augusztusban ünnepli.

(amúgy én Tímea vagyok máj 3, és máj 22 a szülinapom. Sőt tavaly akkora tragédia történt, hogy a névnapomon volt anyák napja. És képzeld, mindkettőre külön köszöntött a fiam fel...)

2016. dec. 5. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én naptárabamban sem a májusi sem az augusztusi nincs benne.
2016. dec. 5. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én megértelek. :)

Annó az első lányom azért nem kapta meg apja kedvenc nevét, mert 3 hét lett volna a szülinapja és a névnapja között. Eltettük a huginak. Szerencsénk volt, kislány érkezett megint. Akit 2héttel túlhordtam, grrr... Így neki végül 6 hét van a két ünnep között. Nem az igazi, túl közel van, nem nyertünk vele sokat igazán. :)

Én is a májust választanám, az tutira nem esik egybe a húsvéttal sem. Ha már egyszer lehet választani... :)

2016. dec. 5. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Tartsatok nyugodtan májusban, aki közeli ismerős, tudni fogja, a távolabbia meg majd koszontik augusztusban. Nekem pl júliusban és decemberben is van nevnapom, a júliusi tartom, mégis koszontenek decemberben is, pedig sokáig azt se tudtam, h akkor is van. Na bumm, egy nappal több, amikor gondolnak rám :)
2016. dec. 5. 12:30
 16/17 A kérdező kommentje:

köszi.

nem értem, mit nem lehetett érteni, és miért kell egyből lehurrogni.. a kérdést alapból azért tettem fel, mert az én naptáramban EGYIK SINCS benne. Nem találomra rábökök a napra, hanem rágugliztam, ezeket adta ki, és merészeltem egy gyakori kérdések nevű oldalon kérdést feltenni a tagoknak. Isten bocsájtsa meg eme hatalmas vétkemet... -.-"

aki tudott normálisan válaszolni, annak köszönöm.

2016. dec. 5. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Parom Sandor es marc.18.an szuletett.O sem szerette gyerekkent,hogy egyben volt.bar egyben is tartottak Neki a szulei.

En megmondom Oszinten a nagyobbik fiam nevnapjat tudom,hogy marc 17....(asszem)

De Pl. Az Alexander (masodik fiam) nevnapjat mar nem tudom...valamikor felruarban van asszem.

A 3. Et (Zalan) pedig vegkepp nemtom.

Nem tartunk nevnapot.

De ha neked fontos,hogy ne legyen kozel a szulinapjahoz akkor tartsatok majusban.

Amugy nagyfiam januari tehat a karacsony van kozel.

A kozepso es a pici pedig husveti szuletesuek.a kozepso pont husvet vasarnap szuletett :).de termeszetesen amig kicsik nem tartjuk egyutt a kettot akkor sem ha ujra husvetra esne a szulinapjuk.

2016. dec. 5. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!