Ti melyiket választanátok? Hanga?
Kislányom szeptember elején született, névnapok a következők lehetnek (egyik sem főnévnap, a net szerint legalábbis). Ha asztali naptárban megnézné valaki, melyik van benne, azt is megköszönném :) Az én notesz-naptáramban egyik sincs.
Aug.31.
Febr. 09.
Márc.18.
Máj.18.
Ha van Hanga nevű ismerősötök, mikor tartja a névnapját? Én a májusi felé húzok, de jó lenne tudni, mi az általános
Augusztus 31-et tartanám, mivel csak az van benne a naptárban.
Fura lenne pl. Sándor napján tartani.
Meg így legalább ismerősök fogják tudni, hogy mikor van. Egyébként senki sem fogja tudni, hogy mikor van névnapja.
az augusztust semmiképp sem szeretnénk, nincs 2 hét a szülinapja és e között a névnap közt...
csak az aug. vn benne a naptárban? :(
Ja, csak az augusztus van benne.
Inkább tartanám közel a szülinapjához, mint hogy Sándor, Abigél vagy Erik, Alexandra napján.
Akkor az mitől lenne az ő névnapja, ha tök más nevek vannak a naphoz írva a naptárakban? :D
Es akkor mi van, ha ket het van?
Fiam december 22-en szuletett, karacsony elott...
Irok jobbat: lanyomnak egy napon van a szuletesnapja es a nevnapja, mert kepes volt ket hettel elobb szuletni...
Ennek ekkora feneket keriteni...
én meg írhatnám, hogy "ennyire leszarni" ;)
bocs, hogy engem érdekel, hogy ne egyszerre legyen. Anyám Éva, mindig is utálta, hogy karácsonykor van a névnapja. Pont nem érdekel, hányan tartják még aznap, rengeteg napon van több névnek a napja, szóval ez hülye érv. Aki megnézte, annak köszi. Úgy látszik a naptárak se egyformák, mert bnőm nagy fali naptárában meg a május 18 is benne van.
7: nem az a gond, hogy több névnek van a napja egy nap.
Az a gond, hogy ne olyan napon tartsátok, ahova ez be sincs írva, csak más nevek.
május 18
augusztus 31.
Én a májusit választanám, messze a szülinapjától.
Férjemmel is jól kicsesztek, egy nap különbség van a névnapja és a szülinapja között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!