Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyiket választanátok? Hanga?

Ti melyiket választanátok? Hanga?

Figyelt kérdés

Kislányom szeptember elején született, névnapok a következők lehetnek (egyik sem főnévnap, a net szerint legalábbis). Ha asztali naptárban megnézné valaki, melyik van benne, azt is megköszönném :) Az én notesz-naptáramban egyik sincs.

Aug.31.

Febr. 09.

Márc.18.

Máj.18.

Ha van Hanga nevű ismerősötök, mikor tartja a névnapját? Én a májusi felé húzok, de jó lenne tudni, mi az általános

2016. dec. 5. 09:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
Naptarban csak az augusztusi van benne. Az a nevnap a hivatalos, ami eloszor koveti a szuletesnapot.
2016. dec. 5. 09:32
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Én márciusban vagy májusban tartanám, minél messzebb a szülinapjától és Karácsonytól.
2016. dec. 5. 09:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Augusztus 31-et tartanám, mivel csak az van benne a naptárban.

Fura lenne pl. Sándor napján tartani.

Meg így legalább ismerősök fogják tudni, hogy mikor van. Egyébként senki sem fogja tudni, hogy mikor van névnapja.

2016. dec. 5. 09:45
 4/17 A kérdező kommentje:

az augusztust semmiképp sem szeretnénk, nincs 2 hét a szülinapja és e között a névnap közt...

csak az aug. vn benne a naptárban? :(

2016. dec. 5. 10:10
 5/17 anonim ***** válasza:

Ja, csak az augusztus van benne.

Inkább tartanám közel a szülinapjához, mint hogy Sándor, Abigél vagy Erik, Alexandra napján.

Akkor az mitől lenne az ő névnapja, ha tök más nevek vannak a naphoz írva a naptárakban? :D

2016. dec. 5. 10:13
 6/17 anonim ***** válasza:
41%

Es akkor mi van, ha ket het van?

Fiam december 22-en szuletett, karacsony elott...

Irok jobbat: lanyomnak egy napon van a szuletesnapja es a nevnapja, mert kepes volt ket hettel elobb szuletni...

Ennek ekkora feneket keriteni...

2016. dec. 5. 10:13
 7/17 A kérdező kommentje:

én meg írhatnám, hogy "ennyire leszarni" ;)

bocs, hogy engem érdekel, hogy ne egyszerre legyen. Anyám Éva, mindig is utálta, hogy karácsonykor van a névnapja. Pont nem érdekel, hányan tartják még aznap, rengeteg napon van több névnek a napja, szóval ez hülye érv. Aki megnézte, annak köszi. Úgy látszik a naptárak se egyformák, mert bnőm nagy fali naptárában meg a május 18 is benne van.

2016. dec. 5. 10:17
 8/17 anonim ***** válasza:

7: nem az a gond, hogy több névnek van a napja egy nap.

Az a gond, hogy ne olyan napon tartsátok, ahova ez be sincs írva, csak más nevek.

2016. dec. 5. 10:28
 9/17 anonim ***** válasza:
45%

május 18

augusztus 31.

[link]

Én a májusit választanám, messze a szülinapjától.

Férjemmel is jól kicsesztek, egy nap különbség van a névnapja és a szülinapja között.

2016. dec. 5. 10:37
 10/17 A kérdező kommentje:
ez is igaz, de látod, minden naptár más... enyémbe egyik sincs benne, itt valakiében csak az augusztus, másikban az augusztus és a május...
2016. dec. 5. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!