Hogy mondhatnám el a barátomnak, hogy babát várok? Hogyan reagálhat?
Nem tervezett baba. Azt mondta az orvos hogy 2-3 honapos koruli. Azért nem derült ki előbb mert elég rendszertelenül jön meg és fel se tünt hogy már olyan rég lett volna...Csak aztán a kezembe keveredett valahogy a naptáram és neztem, hogy ez már nem jó így.
8éve vagyunk együtt én 21 éves vagyok ő pedig 22.
Bújj hozzá és súgd a fülébe, hogy babátok lesz. 8 együtt töltött év után akár tervezett baba is lehetett volna. Ne aggódj, hogy fiatalon lesztek szülők. És bőven van még időtök egy vagy több kistestvérhez is.
Megvan a megfelelő alapotok a családalapításhoz? Lakás / munka / tanulás. Ha igen vagy a két család segítségével meg tudjátok oldani szerintem nincs gond. Én nagyon örülnék ha a párom ilyet súgna a fülembe.
Hát van egy lakasunk es persze el tudna tartani és még én is tudok dolgozni egy ideig.
Nem igazan volt még téma a gyerek...Ha volt is akkor "elhülyéskedtük".
Omm igen gumi mellett,gumi mellett, de néha bevallom volt egy kis lazaság és egyszer-egyszer megszakítással,de ez nagyon ritkán volt.
Ma estére tervezem ,hogy elmondom :$ :/
Tuti kamu. Már ne is haragudj de ,13évesen neked már faszid volt?? Hát gratulálok..
Ne lepődj meg ,ha ma lelép a pasid és többet nem látod!!!
Bocsmár...majd pont a társadalmi elvárásoknak megfelelően fogok pasizni..ja nem...
Attól hogy neked nem jön össze...attól még nem kell a masikra irigykedni..kössz😋😂
Akkor mondd ezt ,ha este ott lesz melletted,addig nem irigykedem. Puszi....
Mert tuti lefog lépni.
Sugd a fülébe, hogy babátok lesz -na ezt nagyon nem kellene, hiszen nem tervezett terhessegrol van szó.
Elvileg a gyerekvallalas kettőn áll, tehát nem közölni kell, hogy baba lesz, hanem szólni, hogy terhes és megkerdezni, a másik hogyan látja jövőt. A babánk lesz még csak lehetőséget se ad rá a férfinek, hogy részese legyen a döntésnek. Gondolom az első válaszai afelett is elsiklott, hogy a pár 21 és 22 éves, ergo a 8 éves kapcsolat 13 évesen kezdődött. Tán nem kellett volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!