Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondhatnám el a barátomna...

Hogy mondhatnám el a barátomnak, hogy babát várok? Hogyan reagálhat?

Figyelt kérdés

Nem tervezett baba. Azt mondta az orvos hogy 2-3 honapos koruli. Azért nem derült ki előbb mert elég rendszertelenül jön meg és fel se tünt hogy már olyan rég lett volna...Csak aztán a kezembe keveredett valahogy a naptáram és neztem, hogy ez már nem jó így.

8éve vagyunk együtt én 21 éves vagyok ő pedig 22.

2016. dec. 3. 09:13
1 2
 1/18 anonim válasza:
67%

Bújj hozzá és súgd a fülébe, hogy babátok lesz. 8 együtt töltött év után akár tervezett baba is lehetett volna. Ne aggódj, hogy fiatalon lesztek szülők. És bőven van még időtök egy vagy több kistestvérhez is.

Megvan a megfelelő alapotok a családalapításhoz? Lakás / munka / tanulás. Ha igen vagy a két család segítségével meg tudjátok oldani szerintem nincs gond. Én nagyon örülnék ha a párom ilyet súgna a fülembe.

2016. dec. 3. 09:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy 10 ev mulva azt nem hiszem, hogy egyikotok is orulne majd neki, hogy lekototte oket egy gyermek a 13 eves korbol atmenekitett kapcsolatukba egy eletre. A baratod mostani reakciojat csak te ismerheted, ahogyan azt is hogy alkalmas-e ilyesmire, illetve mennyire tud titeket ellatni, illetve te magatokat (meg hogy van-e egyaltalan hol csinalni ezeket).
2016. dec. 3. 09:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függhet a reakciója.Leginkább te tudod mert te ismered.Már gyerekkorotoktól kezdve együtt vagytok,ráadásul 8 éve,az nem kis idő.Gumi mellett történt?Nem is jött szóba eddig a gyerekvállalás témája?Dolgoztok amúgy?Nagyszülőkkel milyen a viszony?
2016. dec. 3. 09:28
 4/18 A kérdező kommentje:

Hát van egy lakasunk es persze el tudna tartani és még én is tudok dolgozni egy ideig.

Nem igazan volt még téma a gyerek...Ha volt is akkor "elhülyéskedtük".

Omm igen gumi mellett,gumi mellett, de néha bevallom volt egy kis lazaság és egyszer-egyszer megszakítással,de ez nagyon ritkán volt.

Ma estére tervezem ,hogy elmondom :$ :/

2016. dec. 3. 09:49
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Jó orvosod lehet ha nem tudja h 2 vagy 3 hónapos....... Érdekes!!!
2016. dec. 3. 10:31
 6/18 anonim ***** válasza:
38%

Tuti kamu. Már ne is haragudj de ,13évesen neked már faszid volt?? Hát gratulálok..

Ne lepődj meg ,ha ma lelép a pasid és többet nem látod!!!

2016. dec. 3. 11:33
 7/18 A kérdező kommentje:

Bocsmár...majd pont a társadalmi elvárásoknak megfelelően fogok pasizni..ja nem...

Attól hogy neked nem jön össze...attól még nem kell a masikra irigykedni..kössz😋😂

2016. dec. 3. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
47%

Akkor mondd ezt ,ha este ott lesz melletted,addig nem irigykedem. Puszi....

Mert tuti lefog lépni.

2016. dec. 3. 12:21
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

Sugd a fülébe, hogy babátok lesz -na ezt nagyon nem kellene, hiszen nem tervezett terhessegrol van szó.

Elvileg a gyerekvallalas kettőn áll, tehát nem közölni kell, hogy baba lesz, hanem szólni, hogy terhes és megkerdezni, a másik hogyan látja jövőt. A babánk lesz még csak lehetőséget se ad rá a férfinek, hogy részese legyen a döntésnek. Gondolom az első válaszai afelett is elsiklott, hogy a pár 21 és 22 éves, ergo a 8 éves kapcsolat 13 évesen kezdődött. Tán nem kellett volna....

2016. dec. 3. 12:40
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
8 éve együtt vagytok és nem tudod hogy vajon hogy reagálhat? -jól ismerhetitek egymást :(
2016. dec. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!