Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők hogy oldják meg ezt a...

Nők hogy oldják meg ezt a biológiai órát?

Figyelt kérdés

Sokan felelőtlenül élik a napjaikat, élnek a mának, bulizgatnak, kavarnak, majd úgy 25 éves kor környékén kezdenek rájönni hogy mit is akarnak valójában? Vagy egyáltalán rájönnek?

Aztán mondjuk 5 évet adnak maguknak hogy addig találnak valakit és gyereket csinálnak.. Igen ám, csak mi van ha ez ilyen könnyelmüség, és nem akar akkor úgy jönni a férfi? Erről az jut eszembe hogy Manapság már a férfiak sem hülyék, nem vehetőek olyan könnyen, akárhogy próbálkozik a nő, a férfi legtöbb esetben nem él a lehetőséggel. Nagyon maxmimum kaland erejéig.

Vannak akik teljesen beletörődnek a helyzetbe, és elfogadják hogy nem lesz családjuk? hogy lehet ilyen tudattal élni?

Vannak akik kétségbeesetten próbálkoznak még 30 év előtt? a Lényeg, mihez folyamodnak akkor a nők? eddig önfeledten éltek, mindent megkapva, viszont egy családalapitáshoz adni is kell.

2016. dec. 2. 21:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nagyon jól élsz,hogy ilyen dolgok foglalkoztatnak.

Sokakat ebben a korban a megélhetés foglalkoztatja,nem a szaporodás.

2016. dec. 3. 00:56
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azelőtt is az ideális pasit kereste, de nem találta. Egyébként magadnak mondasz ellent a kérdésben.
2016. dec. 3. 08:48
 23/28 anonim ***** válasza:
88%

25 évesen én még nagyon nem jöttem rá, hogy mit akarok, épp kiestem az egyetemről végre találtam egy jó munkát, imádtam, hogy jól keresek, megvettem, amit akartam, sokat utaztam. Nagyon sok emberrel megismerkedtem, természetesen egészséges fiatal nőként férfiakkal is ismerkedtem. Ezek a kapcsolatok hol rövidebbel, hol hosszabbak voltak. És igen, még egyéjszakás kapcsolatom is volt, és biztos mindenki elítél majd, de imádtam, mert nagyon jó volt. 28 éves koromban megismertem közelebbről is a nagybetűs FÉRFIT, akit már korábban is ismertem, de soha nem alakult ki semmi. Teljesen egyértelmű volt számunkra, hogy ami közöttünk van az működőképes. 30 éves koromra házasodtunk, 31 évesen lettem anya. 33 éves koromra ikreink lettek.

Jelenleg 35 éves vagyok van egy nagyon jó férjem és 3 gyönyörű gyerekünk. Semmit nem bánok az életemben, örülök, hogy így alakult. Maximálisan kiéltem maga és így lehetek most boldog, kiegyensúlyozott anyuka és feleség.

2016. dec. 3. 10:00
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez annyira magánügy!!! Mindenki a saját életének kovácsa, nem mindegy h xy mikor szül? Tud e szülni? Stb!? Nyilván megoldja vhogy, az ő élete nem a tiéd, miért foglalkoztat ez ennyire nem értem. Én 9 és fél év után szültem a férjemnek gyereket, ment a sok csámcsogás ugyan meddő vagyok e, miért nem szülök már, miért élünk csak kettecskèn még, mintha nem lenne jogom hozzá férjezetten. Meg a kedvencem: már benne vagy a korba... aha... 28 évesen szültem, egyesek szerint későn... sztem ne azzal foglalkozz h más mikor és hogyan alapít családot, mindenki magánügye. Jó hír viszont h a saját életedet te alakítod! Talán érdemesebb lenne ebbe fektetned az energiádat.
2016. dec. 3. 12:59
 25/28 anonim ***** válasza:

28 évesen későn?:d

Szerintem az korán van:D

2016. dec. 3. 13:02
 26/28 anonim ***** válasza:

Egyrészt: mi közöd hozzá?

Másrészt: a férfiaknak is van biológiai órája. Attól, hogy spermája van, még nem lesz jó apa, és ha sokáig húzza az időt, attól még nem fogja tudni felnevelni a gyereket.

Harmadrészt: az ember ne azért szüljön, hogy akármelyik nemzet fennmaradásához hozzájáruljon

Negyedrészt: ha úgy adódik, akkor sem fogok sírni. Akkor sírnék, ha olyan emberrel kellene együtt élnem, akivel ne szeretjük, becsüljük, értjük meg egymást.

2016. dec. 3. 13:39
 27/28 anonim ***** válasza:

Jaj!

Isten mentsen az ostobáktól!

Egy 37 éves 1 gyerekes anyuka, aki 31 évesen ment férjhez. El is bujdoklom. :)

2016. dec. 3. 14:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Hmm...erdekes elgondolas bar szerintem ostobasag. En 35 evesen talaltam meg a ferjem, elso gyerekunket varjuk, imadjuk egymast. Bejartam elotte a fel vilagot, tanultam, ismerkedtem, jo allasom van, szerintem elegge csunya baleset lett volna ha huszonevesen leszulom a kotelezo gyerekkvotat az akkori pasijaim valamelyikenek...es nem azert mert en nem voltam eleg erett, hanem pont forditva, ha erted mire gondolok. 36/N
2016. dec. 3. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!