Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők hogy oldják meg ezt a...

Nők hogy oldják meg ezt a biológiai órát?

Figyelt kérdés

Sokan felelőtlenül élik a napjaikat, élnek a mának, bulizgatnak, kavarnak, majd úgy 25 éves kor környékén kezdenek rájönni hogy mit is akarnak valójában? Vagy egyáltalán rájönnek?

Aztán mondjuk 5 évet adnak maguknak hogy addig találnak valakit és gyereket csinálnak.. Igen ám, csak mi van ha ez ilyen könnyelmüség, és nem akar akkor úgy jönni a férfi? Erről az jut eszembe hogy Manapság már a férfiak sem hülyék, nem vehetőek olyan könnyen, akárhogy próbálkozik a nő, a férfi legtöbb esetben nem él a lehetőséggel. Nagyon maxmimum kaland erejéig.

Vannak akik teljesen beletörődnek a helyzetbe, és elfogadják hogy nem lesz családjuk? hogy lehet ilyen tudattal élni?

Vannak akik kétségbeesetten próbálkoznak még 30 év előtt? a Lényeg, mihez folyamodnak akkor a nők? eddig önfeledten éltek, mindent megkapva, viszont egy családalapitáshoz adni is kell.

2016. dec. 2. 21:35
1 2 3
 1/28 Someone Alone válasza:
100%

Ez teljesen emberfüggő.

Nincs olyan, hogy "a nők".

2016. dec. 2. 21:39
 2/28 anonim ***** válasza:
78%

es akkor most szerinted mi volna a helyes? ivarerett korunktol a leendo becsuletes csaladapat keresni? vagy nem ertem a kerdesed, mert inkabb panaszkodasnak tunik.

24 eves vagyok,hazassagban elek, de engedtessek mar meg notarsaimnak, akik meg nem voltak olyan szerencsesek, hogy megallapodjanak, hogy elvezzek az eletet.

2016. dec. 2. 21:45
 3/28 A kérdező kommentje:
Hát ez a kérdés inkább a szinglik felé szól. Persze élvezzék csak. csak nem értem, ha a bulizást meg a szex kapcsolatokat gyakorolják x évig, a kicsapongást, meg ahhoz az értékrendhez szoktak, nőnek fel hogy márpedig nekik áll minden, akkor hogy fognak a második szakaszában hirtelen ez a dolog változni pár év leforgása alatt, mikor odajutnak hogy család..
2016. dec. 2. 21:51
 4/28 anonim ***** válasza:
58%

Ezt mindig olyan nagyis fenyegetésnek érzem. Ne élvezzétek az életet, mert babucika.

Mellesleg nem mindenki akar gyereket. Jövőre 30 leszek, és? Férjem sem lesz, mert itthon ülök egész nap.

2016. dec. 2. 21:54
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tudnának adni? S túlbecsülöd a férfiakat, ha azt hiszed, hogy nem tud férjet fogni még egy igazán egoista, bunkó nő is. Sokféle nő van és sokféle férfi...

Nem mindenki akar gyereket, nem mindenki ad magának 5 évet, de azt sem gondolom, hogy a szerinted önfeledt 1élet megakadályozza őket az igazi keresésében. Nem mintha egy házasságban mindig az igazi lenne a párunk, de ezt most hagyjuk.

Hogyhogy mihez folyamodnak? Keresnek vagy sem, találnak vagy sem, gyereket szülnek vagy sem :D

Vannak kissé elítélhetően élő nők is, bár akkor is a te életük s inkább neked van valami nagy bajod, ha ilyen irritált/intoleráns vagy, de főleg általánosító.

2016. dec. 2. 21:54
 6/28 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy aki 25 évesen megkomolyodik, az nem semmi, én 40 vagyok s bár sosem éltem ilyen módon (még csak nem is buliztam), még nem tudom, mi merre lesz e téren. Párom az van, bombabiztos, ház is, más nem.

Soha életemben nem éreztem, hogy mindent megkapok. De másokat elnézve sem értem, miért írod ezt.

2016. dec. 2. 21:55
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott még valami. Sokszor mondják s láttam is rá példát, hogy igenis ki kell élnie magát az ember lányának (jó, nyilván van kivétel), mert ha nem, akkor félő, hogy férj és 2-3 kisgyerek mellől megy pasizni s borítja az egészet. Az még rosszabb.
2016. dec. 2. 21:58
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg ebben az is ott van, hogy a bulizós pasik megkomolyodása miatt nem aggódsz?
 9/28 A kérdező kommentje:

Hát ha neked ez igy jó akkor egészségedre, csak aztán ne sirj hogy nincs pasi.. mer mindenki másnak körülötted van.

De nem is Nagyis, meg Nem provokálás, lehet annak jön le, vagy könnyebb erre fogni az egészet, de valójában ez csak egy ilyen társadalmi mutató mérce, mennyire jók a magyarok a család nemzésben, a Magyar nemzet pótlására. Én ahogy látom sokan nem erőltetik meg magukat, és kényszernek fogják fel hogy háát azéé mer kell, muszájból.. Pedig ezt érezni kéne. Oké nem csak Nők férfiak is vannak ilyen gyenge szinvonalon, hogy Minek..

10/28 A kérdező kommentje:
8 okoskám, Biólógiai óra pasiknál nincs. Pasik 30 évesen kezdenek el igazán élni
2016. dec. 2. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!