Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az anyáról, aki a kiömlött pisit fel akarja nyalattatni a gyerekével?

Figyelt kérdés

Ez velem történt, mikor még kicsi, bilis voltam. Pisis lett a szobában a szőnyeg (nem emlékszem pontosan hogy történt), de rámparancsolt anyám, hogy térdeljek le és nyaljam fel :-( Már nagyon sírtam, térdeltem a pisis folt felett, a nyelvem is már majdnem hozzáért, amikor arrébblökött és kiviharzott a bilivel :-(

Lehet egy anya ennyire ideges, feszült, hogy ilyet tegyen a gyerekével? Van aki hirtelen ennyire elveszíti a türelmét, aztán meg megbánja? Meg lehet bocsájtani az ilyen viselkedést?

Nagyon eltávolodtam anyámtól, bizalom nulla :-( Mindjárt anyáknapja... De miért én érzem magam rossz gyereknek?

2010. ápr. 30. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 100%-ig megértelek, nekem is borzalmas gyerekkorom volt és bár ezt mindig is tudtam, mióta van gyermekem azóta érzem igazán a súlyát milyen felelőtlen, gonoszok voltak a szüleim. Elváltak apuval nagyon ritkán, anyuval tartom rendszresen a kapcsolatot, és a viszonyunk jó, de nem tudom elfogadni és feldolgozni azt a rengeteg rossz dolgot ami történt. 17 hónapos a fiam és mindennél jobban imádom, elképzelni nem tudom, hogy tehet egy szülő a gyermekével ilyet....:(
2010. máj. 1. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Elképzeltem az egészet és én is megkönnyeztem.Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben nem tudom,hogy én ezt megtudnám e bocsájtani.Rossz gyereknek ne érezd magad.
2010. máj. 1. 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Rossz gyereknek azért érzem magam, mert mostanában már nem keresem, nem tudom élvezni anyám társaságát, de lelkiismeretfurdalásom van emiatt.

Tele vagyok fájó emlékekkel, szinte addig, amíg el nem költöztem otthonról.

De nekem is vannak szép emlékeim! Tudott az én anyukám kedves is lenni, de ez ritkább volt :-( Én akkor pityergem el magam, ha azokra a szép, ritka pillanatokra gondolok :-( Bárcsak több lett volna!

De mióta anya vagyok, én is jobban érzem a súlyát ennek a felelőtlen viselkedésnek. Ránézek a gyerekemre és megszakad a szívem, ha belegondolok, hogy van aki testileg vagy lelkileg bánt egy ilyen csöppséget. Annyira ártatlanok még!!

Köszi Nektek is!

2010. máj. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!