Hány évesen szeretnél gyereket (eket)?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 19:09
13/45 anonim válasza:
Én sem vagyok benne biztos hogy szeretnék gyereket. És a párom is így van vele. 21N
14/45 anonim válasza:
23-25 körül előnyős, mert ha az unokákra gondolunk ès nem magunkra,(hogy minèl tovább "èlvezzük" az èletet) akkor mèg ahhoz kell erő ès szellemi fittsèg, hogy velük is jatsszunk. :)
Nincs amúgy kilatasban sem..:(
26N :)
17/45 anonim válasza:
Igaz, én már anya vagyok, de azért leírom.
Az első gyermekemet 24 évesen szültem, a másodikat 27 évesen, a harmadikat pedig 29 évesen. Viszont akkor még teljesen más volt, azóta már kitolódott jobban a gyerekvállalás ideje a nőknél. Én se vagyok olyan öreg, de nekem annak idején volt, aki azt mondta, hogy milyen későn vállaltam gyerekeket. Férjem 2 évvel idősebb nálam, az ő nagynénje konkrétan azt mondta, hogy öregek vagyunk ehhez (az első babánál...23 voltam, mikor teherbe estem, férjem 25).
46/N
19/45 anonim válasza:
22 éves vagyok és mindig úgy képzeltem el, hogy majd 22-25 évesen szülök, de monstanra úgy néz ki, hogy örülhetek ha 30ig összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!