Lilla vagy Csilla?
Figyelt kérdés
Az egyik a férjem kedvence,a másik az enyém.
Vezetéknév sz-re végződik,mint a Halász.
2016. nov. 22. 21:51
11/22 anonim válasza:
Egyertelmuen Lilla (a mi pici lanyunkat is igy hivjak)!Amugy szerintem a Csilla is szep.
13/22 anonim válasza:
Egyik sem a kedvencem, de akkor mar inkabb Lilla
14/22 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó név, de a vezetéknévvel a Lilla a könnyebben kiejthető.
15/22 anonim válasza:
Mindkettő gyönyörű név. Ezerszer jobbak a mai szörnyűségeknél. Pl. Mia. A Lillát adnám, mert a Csilla cs betűje zavaró a Halász sz betűje után. Le lehet pontozni engem is magyar fóbiások, mert nem javasoltam Dorinát helyettük.
16/22 anonim válasza:
Utolso valaszolo, en is a magyar neveket szeretem. De hogy te ezt minden alkalommal ilyen agressziven bevagod...
17/22 anonim válasza:
Nem tehetek róla. Nehéz elnézni, hogy szinte minden kérdésnél le vannak szólva, rondázva a magyar nevek, hogy tönkreteszi a szülő vele a gyereke életét. Itt is le van pontozva mindenki, akinek tetszeni merészel a Csilla például.
18/22 anonim válasza:
Szerintem a Lilla szebb és mivel "sz"-re végződik a vezetéknév, könnyebb kiejteni, szebb a hangzása.
20/22 anonim válasza:
Csilla ,ritka és szerintem halászhoz pont jol illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!