Kocsis Alíz vagy Kocsis Emma? Nem tudunk dönteni!
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 18:34
13/18 anonim válasza:
Mindkettő név nagyon szép, én az Emmát választanám (sajnos nekünk közeli családban van, így kiesik), de az Aliz is toplistás.
Az én környezetemben egyik sem gyakori egyébként, mindkettőből csak egyet ismerek.
15/18 anonim válasza:
Szerintem az Alíz jobban illik a vezetéknevetekhez. Az Emma mostanában olyan elcsépelt lett (pedig nekem is tetszett alapjáraton).
16/18 anonim válasza:
Szerintem is jól hangzik a Kocsis Alíz Emma;)
17/18 lewega válasza:
Bár nekem az Emma jobban tetszik, de szerintem minkét név nagyon illik a Kocsishoz!
18/18 anonim válasza:
Szerintem is jó a Kocsis Alíz Emma, hisz mind csak két szótagos. De ha egyhez ragaszkodtok, én is az Alízra szavaznék. nekem is ez a nevem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!